LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 9 – 16. april 2021

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Aspekti Venere, planete koja upravlja poljem partnerskih odnosa, najavljuju mogućnost poznanstva sa Ovnom ili Lavom. Partner će pokušati da vam da do znanja da je on “glavni”, kada vaš vladalac Mars počinje da obrazuje konjunkciju sa drugim vladaocem vašeg znaka Plutonom.

BIK (21. 4 – 21. 5)

U vreme poslednje mesečeve četvrti u vašoj devetoj astrološkoj kući, možete da očekujete poziv za izlazak od osobe koja živi u drugom gradu. Vladaoci kuće ljubavi, Mars i Pluton, posle 12. aprila počinju da obrazuju konjunkciju, opominjući vas da se klonite rasprava sa partnerom.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, u nekom klubu ili kafiću očekuje vas strastveni susret s nekim vatrenim znakom. Vaša brzopletost može da vam se obije o glavu, zato pokušajte da još jednom na miru porazgovarate s partnerom o onome što vas muči, naročito ako ste u dužoj vezi.

RAK (21. 6-22. 7)

Period nije povoljan za donošenje važnih odluka u vezi sa emotivnim životom, zato nemojte da žurite ni sa raskidom ni sa razvodom. U prvoj polovini nedelje, na nekom slavlju možete da upoznate zanimljivog Jarca. Krajem perioda partner vam priprema prijatno iznenađenje, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku.

LAV (23. 7 – 23. 8)

U vreme poslednje mesečeve četvrti, može da vam se udvara neki zemljani znak, naročito ukoliko ste rođeni u trećoj dekadi. Aspekti Venere, vladaoca polja ljubavi i posla, u drugoj polovini nedelje, najavljuju mogućnost poznanstva preko društvene mreže sa atraktivnom mlađom osobom.

DEVICA (23. 8 – 23. 9)

Naglašen znak Ovna podstiče partnerovu strastvenost, ali i posesivnost i ljubomoru, pa je bolje da izbegavate rasprave sa njim. Aspekti Venere, planete ljubavi, koja prelazi preko vašeg devetog polja, najavljuju mogućnost poznanstva sa jednom Devicom ili Bikom na kraćem putu.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere najavljuju uzbudljiviji ljubavni život. Pozicija Sunca blizu stepena svoje egzaltacije već početkom perioda u vaš život može da donese veoma šarmantnu ali neuhvatljivu osobu, zbog čega bi trebalo da dobro razmislite pre ulaska u vezu s njom. Ovan misli na vas.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21. 11)

Vaša osvetoljubivost i posesivnost već početkom perioda mogu da budu povod raspravama s partnerom. Tokom ovog perioda ne bi trebalo da donosite važne odluke u vezi sa vašim ljubavnim životom, čak i ako već duže vreme razmišljate o raskidu veze ili razvodu braka. Pozicija Venere, vladaoca polja ljubavi, donosi vam susret sa Bikom.

STRELAC (22. 11 – 21. 12)

Ljubav U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, vašu pažnju može da privuče seksepilna mlađa osoba koju najverovatnije već poznajete preko posla. Aspekti Merkura, vladaoca kuće ljubavi, u drugoj polovini nedelje, mogu da vam donesu udvaranje osobe od koje vas deli veća razlika u godinama. Vaga misli na vas, a Blizanac vam šalje SMS.

JARAC (22. 12 – 29. 1)

Pozicija Sunca, upozorava da izbegavate donošenje važnih odluka kada se radi o vašem odnosu sa partnerom. Mars u konjunkciji sa Plutonom u astrološkom polju ličnosti, posle 12. aprila, donosi vam priliv energije, ali i pojačanu potrebu za isterivanjem pravde, što može nepovoljno uticati na stanje vašeg nervnog sistema.

VODOLIJA (20. 1 – 19. 2)

Retrogradni Merkur, simbol komunikacije, u neharmoničnom aspektu sa jednim od vaših vladalaca Saturnom, upozorava da povedete više računa o odnosu prema partneru, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U vreme poslednje mesečeve četvrti u Jarcu, 8. aprila, očekuje vas susret sa umetnikom ili lekarom, ukoliko ste muškarac.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, sasvim iznenada možete da upoznate nekoga ko će potpuno da okupira vašu pažnju ukoliko ste muškarac. U drugoj polovini nedelje, partnerova posesivnost i ljubomora mogu da budu uzrok rasprava, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.