Merkur u Devici-Predstavlja analiticki um,perfekcionizam,posvecen je detaljima

Merkur u Devici je u svom sedištu. Predstavlja analiticki um,perfekcionizam,posvecen je detaljima,jaka koncentracija. Merkur u Devici voli da uci,svemu pazljivo pristupa,voli da se informise,ne rasipa se vec se konkretno posvecuje jednoj oblasti. Predstavlja naucni I matematicki um.Odlican je oblastima matematike,tehnickih nauka,govornistvu,pisanju.

Osoba sa ovako postavljenim Merkurom je veliki detaljista,stalno radi I razmislja da sve dovede do savrsenstva,cesto ume da kritikuje druge,da gundja,bude sitnicava I namcor u zavisnosti od ostalih aspekata. Osoba je isuvise pedantna,organizovana,osoba na koju se mozete osloniti,uvek je spremna da vam pomogne,voli da uci I analizira razne infirmacije,koje prezentuje na razumljiv nacin,obrazlozen logicnim cinjenicama I dokazima. Ova planeta daje osobe naglašenog analitičkog uma, velike radnike i praktičare, koje umeju da iskoriste i unovče znanje i ideje

Merkur u Devici razmislja: inteligentno, kritički, logično, skromno, cak i skeptično. Um je stabilan, analitičan i konkretan. Merkur je ovde u najboljem položaju i njegove najbolje karakteristike će biti ispoljene. Voli da prenosi svoje znanje drugima i kaže što misli, ali je pomalo povučen.
Ovaj položaj govori o naučničkom, metematičkom, tehnickom, književnom umu, poznavanju jezika. Duhovnost, trgovina, ekonomija, tržiste, nauka, diplomatija.

Merkur u poljima:

U 1. polju: Osobe sa ovom pozicijom Merkura su izuzetno pricljive,vole da vode glavnu rec,snalazljivi su i ostroumni. Merkur u prvom polju ukazuje da se radi o osobi čije je razmišljanje bazirano na logičnom rezonovanju, često sa visokim koeficijentom inteligencije. Ovim radoznalcima ništa oko njih ne promiče, pričljivi su i verbalno veoma jaki. Mentalno su hiperaktivni, samoinicijativni, stalno su u pokretu i u akciji. Merkur u prvom polju obično ukazuje na zanimanja koja zahtevaju sposobnost izražavanja i visok stepen inteligencije (pisci, naučnici, lekari…). Dobri su govornici,ucitelji,pisci,izrazavanje je njihov stil zivota i osnovna potreba.

U 2. polju: Ove osobe vole vrednosti,Imaju sposobnost zarade intelektualnim radom,pisanjem,govornistvom,predavanjem,trgovinom, bilo kojim vidom komunikacije.Imaju dosta imanja u vrednim knjigama,papirima i sl. Merkur ovde daje osobinu da su misli i akcije usmerene na novac i posao. Ove osobe interesuju samo konkretni rezultati. Načini na koje stiču novac vrlo su originalni, a često rade i u obrazovanju. Merkur u drugom polju obično imaju svi dobri ekonomisti ili menadžeri u velikim organizacijama, računovođe, ali i oni koji bave marketingom ili izdavaštvom.

U 3. polju: Ovo su izuzetno inteligentne osobe,imaju dobru komunikaciju,dosta prijatelja i dobre odnose sa blizom okolinom.Cesto se bave pisanjem,novinarstvom na radiju ili TV.Vole da putuju i cesto ostvaruju svoje zelje po tom pitanju. Merkur u trećem polju odnosi se prvenstveno na intelekt i na intelektualne delatnosti, kao i na sve što ima veze sa komunikacijom (pisci, predavači, urednici, spikeri, reporteri, scenaristi, sekretari) ili – automobilima. Ove osobe su snažno vezane za blisko okruženje i rodbinu, odlični su u poslovnim odnosima i pravi su majstori kada treba pronaći rešenje za bilo koji problem.

U 4. polju: Osobe sa ovom pozicijom Merkura su cesto rodjene u intelektualnoj porodici,porodica takodje ima veliki uticaj na njihov mentalni sklop.Cesto menjaju mesto stanovanja,nekada cak i drzavu.Imaju interesa za spiritualno. Kada se Merkur nađe u četvrtom polju, to ukazuje da se sve intelektualne i mentalne aktivnosti odvijaju u kući ili su usko povezane sa kućom. Mahom se radi o dobrom intelektualnom nasleđu i obično se nasleđuje i porodični biznis (advokatura, lekarska ordinacija…). Često je kuća istovremeno i radno mesto. Ove osobe mogu se baviti nekretninama, poljoprivrednim delatnostima i naukom.

U 5. polju: Ove osobe imaju dramskog ili knjizevnog talenta.Imaju inteligentnu decu,dobru komunikaciju sa decom uopste.Cesto biraju inteligentnog i mladjeg partnera. Merkur u petom polju daje sklonost glumi, dramaturgiji, pozorištu, propagandi i svemu što podrazumeva scenu i javno prikazivanje, tu spada i moda, zabava, sport i sl. Ovaj Merkur traži divljenje za intelektualna dostignuća. U svetu tzv. ozbiljnog biznisa ove osobe se često nađu i u poslovima na berzi, bave se ulaganjima, ali obrazovanjem dece.

U 6. polju: Ovo su osobe koje svoj intelekt koriste u sluzbi opsteg dobra.Cesto menjaju radna mesta i poslove uopste,bolji su kao sluzbenici nego kao gazede.Imaju talenta za jezike ili pisanje, a u krajnjem slucaju bar vole da citaju. Merkur ovde daje stručnjake i specijaliste u oblastima u kojima se insistira na detaljima (medicina, nauka, inženjering). Ove osobe uvek prate trendove u oblasti svog delovanja i odlikuje ih visok koeficijent inteligencije. Ne podnose nered i prljavštinu, a na njihovu psihu loše utiče kada žive ili rade u haotičnim uslovima ili neredu. Perfekcionisti i radoholičari.

U 7. polju: Osobe sa ovim polozajem su izuzetno dobri trgovci,cesto biraju mladje partnere,ali im je intelektualno slaganje sa partnerom od velike vaznosti.Imaju dosta povrsnih veza pre braka. Merkur u sedmom polju naglašava komunikaciju i saradnju sa drugima, pa su poslovi obično partnerski. Ove osobe su veoma vešte kada su pitanju javni odnos, pa ih često vidimo u političkim vodama i advokaturi, pravu i sl, ali i u oblasti trgovine. Bračni partneri obično su intelektualci i obrazovane osobe.

U 8. polju: Ove osobe imaju tesko detinjstvo ili im je zivot bio na neki nacin u opasnosti u detinjstvu.Imaju jaku intuiciju,interes za okultno i spiritualo.Moguci su finansijski dobici ili gubici kroz ugovore,vredne papire ili nasledstvo od daljih rodjaka. Položaj Merkura u osmom polju obično ukazuje na strah i nemir, neretko i na nervnu rastrojenost. Ovakav Merkur najbolje se manifestuje u radu sa novcem, posebno – tudjim, dakle, radi se o bavljenju finansijama u smislu bankarstva, osiguranja, nasledstava i sl. Dakako da je ovde naglašen i interes za okultno i tajno, osoba je oštroumna i u stanju je da bude recimo špijun, tajni agent, kriminolog i sl. Ovi ljudi ne umeju da zaboravljaju i uvek su spremni za osvetu.

U 9. polju: Ove osobe privlace intelektualni razgovori,filozofija,nauka,knjizevnost.Uglavnom imaju visoko obrazovanje,dosta putovanja ili veze u inostranstvu ili sa strancima. Merkur u devetom polju stavlja naglasak na visoko obrazovanje, zakon i napredovanje uopšte. Ove osobe svoje odluke mahom baziraju na etici, moralnim vrednostima i kvalitetima. Merkur u ovom polju daje profesorska zanimanja (istoričari, antroplozi, etnolozi) i vodi na putovanja koja u osnovi imaju obrazovanje i istraživanje stranih kultura i običaja. Moguć je i rad u turizmu.

U 10. polju: Ovo su osobe karijeristi,mogu imati uspeha u diplomatiji,bilo kakvom intelektualnom radu ili trgovini.Moguce su ceste promene poslova,karijere pa i statusa.Imaju dobru komunikaciju sa jednim od roditelja. Osoba želi da bude obrazovana i puno uči, ali – sve u cilju profesionalnog ostvarenja. Sve se unapred (još u detinjstvu) osmisli, odabere i plan se sledi – do ostvarenja. Sa ovim položajem Merkura, karijera je dobra i ovo su uglavnom dobri stratezi u svojim oblastima. Najčešće se radi o politici i poslovima koji zahtevaju odnos sa javnošću, ali dešava i se i da su ove osobe izuzetni matematičari.

U 11. polju: Ovo su vrlo komunikativne idruzeljubive osobe.Moguce je da ce imati partnera koji ima dece iz prvog braka. Merkur u jedanaestom polju povezan je sa grupama, organizacijama ili prijateljskim delovanjem i udruživanjem, bez pravljenja verskih, kulturoloških, rasnih ili bilo kojih drugih razlika. Ovakva udruživanja jednostavno stimulišu i um i intelekt ovih osoba, koje na taj način povećavaju svoje znanje i umeće življenja. Prijatelji su bitan faktor, kako u odabiru zanimanja, tako i kada su poslovi ili zaposlenja u pitanju. Ovo su istinoljubive, poštene, nepristrasne i druželjubive osobe, čija interesovanja često zadiru u oblast nauke, filozofije, i humanitarne delatnosti, ali i astrologiju i okultno.

U 12. polju: Ovo su ili osobe koje su vrlo zatvorene ili teski i dosadni sagovornici koji ulaze preduboko u detalje.Mogu imati interesa za ezoteriju.Merkur u dvanaestom polju uskraćen je za logičan način razmišljanja, pre funkcioniše na bazi osećaja i intuicije. Svoje misli i ideje ove osobe vrlo retko otkrivaju, bar ne putem verbalne komunikacije (pre kroz umetničko iskazivanje). Mogu biti veoma stidljivi, nesigurni u sebe, i stoga nisu u stanju da rečima iskažu ono što stvarno misle i osećaju, pa, otuda, eto ih u slikarstvu, muzici i sl. Imaju naglašenu intuiciju i jaku maštu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.