MI SE UVEK VRAĆAMO

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Doktor Taker radio je nekoliko godina sa profesorom Janom Stivensonom, poznatim istraživačem fenomena reinkarnacije kada su u pitanju deca, i posle njegovog penzionisanja, 2002. godine, preuzeo je taj odsek na Univerzitetu Virdžinija.Za razliku od Stivensona, koji se najviše bavio decom iz Azije, Taker se opredelio za proučavanje sećanja na prethodne živote kod malih Amerikanaca i uglavnom zapadne kulture. Mada je baptista, neopterećen je religijom i tvrdi da je u stvari skeptik u odnosu na reinkarnaciju, ali je vidi kao najbliže objašnjenje fenomena povezanog sa do sada najpoznatijim slučajevima.
‘Ovo je širom sveta rašireni fenomen i dešava se na mestima i u porodicama koje veruju u reinkarnaciju, kao i na mestima i u porodicama koje ne veruju, i za brojne izjave dece se potvrdilo da su istinite. Mnogi slučajevi prkose jednostavnim, racionalnim objašnjenjima’, kaže doktor Džim Taker. ‘Jednu stvar nije bilo moguće utvrditi: dečak je izjavio da je njegov otac Šejn ili Šon Robertson stradao od automobila. Preživela rođaka Džilijan, potvrdila je da je oko dvadeset godina kuća na plaži bila letnjikovac Robertsonovih, ali nema saznanja o stradanju. Pretpostavili smo da bi ona mogla da bude njegova sestra, jer je rekao da je imao nekoliko braće i sestara u prethodnom životu. Ja ću slučaj ipak svrstati u jake dokaze o reinkarnaciji. Nema načina da je tako mali dečak, još od svoje dve i po godine, mogao da sazna sve te podatke. Činjenica da Džilijan Robertson nema saznanja o dečaku ili ocu koji je umro, nije konačan dokaz protiv.
Mi čak ne znamo kada je dečak umro u prethodnom životu; mogao je da odraste i umre u 30-tim ili 40-tim godinama. Takođe postoji mogućnost da Džilijan zna mnogo više nego što priznaje, ali ne može da se suoči sa traumatskom mogućnošću reinkarnacije svoga brata ili nekog člana familije, posebno ako to ne podržavaju njena religiozna verovanja. Ima mnogo više činjenica koje se uklapaju, od onih koje ne. Neki pretpostavljaju da je dečak iz Glazgova pomešao dva prethodna života. Ko zna?’, zaključuje doktor Džim Taker.
Misterija je ostala nedorečena, a kao i kod druge dece koja se sećaju prethodnih života, sećanja i kod Kamerona Makoulija vremenom blede. Sada već definitivno orijentisan na svoju aktuelnu inkarnaciju, Kameron je ipak svom najboljem drugu rekao: ‘Ne brini zbog smrti. Mi se uvek vraćamo’.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.