NAJGORE LJUBAVNE KOMBINACIJE: Veze ovih znakova horoskopa osuđene su na propast

BIK i BLIZANCI: Ova dva znaka dosta se svađaju. I dok njihovi sukobi nisu tako strašni, jako su česti. Blizanci su previše nestrpljivi za tvrdoglavog bika.

LAV i LAV: Baš se ne slažu u seksualnom aspektu, ali poverenje im je na dobrom nivou. Seks nije sve, ali ako ne funkcioniše – sve može završiti sa mnogo frustracija.

ŠKORPIJA i ŠKORPIJA: Izvlače ono najgore jedno iz drugog. Takođe, previše su emotivni.

BLIZANCI i ŠKORPIJA: Ovo je verovatno jedan od najgorih spojeva. Njih dvoje se međusobno beskrajno nerviraju i uopšte ne razumeju jedno drugo.

OVAN i RIBE: Ne veruju jedno drugome i ne mogu postaviti odgovarajuće granice. Ako se ne možete otvoriti, nemojte započinjati ovaj odnos.

VODOLIJA i RIBE: U teoriji bi mogli funkcionisati kao par, ali nedostaje im ravnoteža i spoznaja da život nije bajka.

OVAN i BIK: Često ne uspevaju jer nisu u mogućnosti da stave na stranu svoje razlike. Unutrašnja pitanja i previranja obično su uzrok kraja njihove veze.

OVAN i JARAC: Fizička ljubav i komunikacija ne idu im dobro. Oni se ne mogu razumeti i funkcionisati na istom nivou.

BIK i LAV: Imaju lošu komunikaciju i teško im je da se povežu. Potreban im je neko ko nije tako krut, a to im je teško da pronađu. Kreativna snaga je ono što bi ih moglo povezati.

VAGA i JARAC: Kada se u vezu počnu mešati stvari poput ega, sve kreće nizbrdo. Ako žele da veza funkcioniše, moraju se dobro pomučiti.

BIK i VODOLIJA: Ovom paru također nedostaje povjerenja. Teško im je pronaći teme o kojima mogu razgovarati i često nerviraju jedno drugo. Njihove razlike jednostavno su prevelike.

JARAC i VODOLIJA: Nisu baš zanimljivi jedno drugome. Jednostavno se dosađuju kada se zajedno. Međutim, ako mogu pronaći nešto zajedničko, onda mogu funkcionisati.

BLIZANCI i RAK: Mogu biti dobri prijatelji, ali ne funkcionišu dobro u ljubavnim odnosima. Previše su emocionalno različiti i potrebne su im potpuno različite stvari.

OVAN i RAK: Ovo može biti jako bolan odnos. Potrebno je uložiti puno truda da bi on funkcionisao, a čak i onda veza obično ne uspeva. Ovan i rak jednostavno nisu zadovoljni jedno drugim.

BIK i STRELAC: Shvataju život na isti način, ali izvan toga nemaju ništa zajedničko. Jednostavno se ne privlače i bolje je da budu samo prijatelji.

OVAN i ŠKORPIJA: Ovan svojim ponašanjem često može povrediti osjećanja škorpije i to čini stvari prilično napetom. Taj odnos je jednostavno pretežak.

STRELAC i JARAC: Nisu u stanju razumeti svoje razlike na način na koji bi trebali. Oni se zabavljaju zajedno, ali to nije dovoljno. Stabilnost nije prisutna u ovom odnosu.

BLIZANCI i DEVICA Ova dva znaka se stalno menjaju, ali ne na isti način. Međusobno se osuđuju više nego što bi trebalo.

BIK i ŠKORPIJA: Ovo je spoj koji takođe često završava bolno. Moraju biti potpuno usredsređeni jedno na drugo jer u suprotnom brzo izgube ljubavnu iskru, piše Atma.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.