Nedeljni horoskop od 10. 9. do 16. 9. 2020

Ovan
Imate više energije koju pravilno kanališete. Strastveni ste ovih dana. Okrenite se poslu i ne mislite previše na privatni život. Gledajte da na poslu nađete nešto što Vam je zanimljivo, da biste bili produktivni.

Generalno, trebalo bi da proverite zdravlje, preventivno bar.

Dosta priče u vezi neće doneti dobro ako obe osobe žele da budu u pravu. Provedite više vremena kod kuće, bar tokom vikenda. Očekuje Vas lep porodični vikend. Moguće je novo poznanstvo preko posla. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Bik
Možete imati kraći put sa voljenom osobom. Pazite kome šta pričate ove nedelje, budite diskretniji. Dosta dešavanja se događa u porodici, stalno neki planovi, a ništa se ne stabilizuje.

Od vikenda se pažnja sa doma okreće ka ljubavi, pa možete da se okrenete ka toj oblasti Vašeg života. Sad je jako povoljan period za uživanje i stabilizaciju odnosa.

Bavite se sportom. Strastveni ste.

Blizanci
Raspoloženiji ste ove nedelje, a od polovine nedelje ćete se stabilizovati. Na poslu je stanje jako napeto, pa morate da radite neke stvari zbog drugih ljudi. Krajem nedelje to prestaje, okrećete se sebi i porodici.

Moguć je priliv novca preko nekih ženskih osoba. Možete ići na kraći put.

Nemojte iznositi u javnost baš sve što mislite.

Rak
Prolepšali ste se. Jako ste napeti, ali to je samo do kraja nedelje. Novac koji očekujete stiže, ali priliv možete neće biti baš toliki kolikom ste se nadali.

Dosta kontakata novih imate, ali bitno je da održite smirenost i staloženost ove nedelje. Ne ulazite u rasprave sa kolegama.

Možda ćete imati više energije za vezu, za izlaske, ali ne pokazujte preteranu ljubomoru.

Lav
Stabilizuje se novčana situacija, što je posle dužeg perioda dobro. Nema više razloga za brigu i nervozu. Mogući su problemi u kući, ali sve je to rešivo, nemojte se svađati zbog sitnica.

Okrenite se poslu, ne morate baš puno boraviti kod kuće ukoliko je napeta atmosfera. Stres je aktuelan, ali i otpor prema neminovnim promenama.

Platite račune na vreme.

Devica
Pripazite šta pričate, jer možete nekoga da iznervirate, naročito ljude sa kojima ste stalno u kontaktu. Imajte takta.

Ako ste nervozni, radite nešto pa iskoristite taj višak energije. Pripazite se u saobraćaju.

Imaćete dosta posla i nervozni ćete biti i zbog toga. Gledajte da ne pričate puno, a više da radite. Očekujte pomoć prijatelja za šta god da Vam je potrebna.

Vaga
Novčani izdaci su izvesni u domu. Plaćanje zaostalih računa je aktuelno. Završavajte sve obaveze koje ste odložili.

Nervoza u kući. Napeti ste. Najradije biste se sklonili od svih ljudi i odmarali se. Ako možete da uradite to, onda je to odlična opcija, makar za vikend.

Partner Vam može pomoći u poslu. Slobodni, skloni ste avanturama.

Škorpija
Raspoloženiji ste nego inače, ali morate da radite nešto ili ćete se unervoziti u narednom periodu. Ne možete mirno da budete na jednom mestu.

Dobro je da ste prestali da brinete o drugima.

Dosta poslovnih prilika imate, ali treba iskoristiti bar jednu. Zato dobro razmislite o svemu, ne brzajte sa odlukama.

Strelac
Jako ste nervozni. Sve Vas nervira, ali opet ne pokazujete to, nego se nervirate u sebi. A to nije dobro po Vas. Sekirate se oko priliva novca koji se čeka neko duže vreme.

Na poslu kreće jako dobar period i sve napreduje. Pokušajte da budete pozitivni jer je to jedini način da uspete.

Jarac
Mogući su problemi sa prijateljima, kao i sa sporim ostvarivanjem nekih planova. Bilo bi pametno da se potrudite da sve na poslu zavisi od Vas samih, jer je jedino tako sigurno da će sve biti dobro. Ako budete imali prilike da putujete poslovno u inostranstvo, biće to jako uspešna saradnja.

Partner vam savetima može pomoći u poslu.

Vodolija
Ne obraćajte pažnju na tuđe savete, radite ono što Vi mislite da treba. Imaćete dosta uspeha na poslu, pa zato prionite na to, ne biste li što pre obavili pripreme za nedelju pred nama. Imaćete dosta problema na poslu, ali manjih, koji će vam pomoći da uvidite kako šta treba da se radi.

Nije dobra nedelja za neku kupovinu nameštaja ili tehnike.

Ribe
Kod Vas vlada romantična atmosfera, lepo raspoloženje u vezi. Slobodni, možete upoznati preko prijatelja neku osobu koja će Vam se dopasti.

Što se tiče posla, trebalo bi da se potrudite više, pa ćete u skorijem roku biti nagrađeni. Mogući su problemi sa prijateljima. Ne pozajmljujte novac drugima.

Možete ići na neko putovanje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.