Nedeljni horoskop od 14.02 do 20.02.2022.

Ovan – Svi neplanirani izdaci i troškovi vas dovode do besa. Nikako da preuzmete kontrolu kako vi inače umete sa svojim vremenom, novcem, poslom. Emotivno ste napeti i najradije bi otišli van kuće da vas nema. Potrudite se da se fizički istrošite. Sami odaberite način. Imate sport, ili seks sto bi vam više prijalo. Obratite pažnju na Vodoliju u vašem okruženju. Ona će vam uneti neko šašavo raspoloženje i pored nje ćete zaboraviti na loš period na koji ne možete da utičete.

Bik– Poslovi su vam malo haotični i to vas nervira. Širite tenziju oko sebe. Iako vam finasijska situacija nije tragična, nezadovoljni ste. Emotivno neraščišćeni računi vam unose nemir. Kao da ste na klackalici. Prećutati, sačekati ili sve reći šta mislite i osećate. Ja bih vam preporučila da za sada prećutite, nije period kada ćete najrazumnije moći da iskažete ono što želite. Neka se malo sve slegne i tada ćete biti razimljiviji i sebi. Bes potisnite nekako.

Blizanac – Raspoloženi ste za svaku vrstu šale i neozbiljnosti. Imate upadice i pošalice. Posao vas ne zanima preterano i neće u narednim danima. Animirate ljude oko sebe da ne bi videli da ne radite. Pravite zabavnu atmosferu da bi prikrili lenjost. Obratite pažnju na starijeg člana porodice. Ne dozvolite da vas iznervira. Pokušajte da shvatite da je iza toga poziv za pomoć, ljubav. Vaše prisustvo pa makar i samo da vas nervira. Samo da ste tu.

Rak – Neke prošle ljubavi vam se javljaju. Podsećaju na sebe. Zbunjeni ste, a prija vam. Ovo je period emotivnog preispitivanja kod vas. Lekcije koje niste naučili. Sada ako ste pametni, ponovite sve i izvucite pouku za sebe. Posao vam ne ide od ruke. Sve morate dva i više puta da odradite. Posebno u kući. Ali vam se smeši neko dobro rukovodeće radno mesto. Isplatiće se vaš raniji trud.

Lav – Razmišljate i dalje o prošlim vremenima. Šta ste mogli, šta propustili.. Pokušavate da iz toga izvučete nešto za budućnost. Pouku nikako. Širite u sebi nezadovoljstvo a isuviše ste ponosni da obuzdate svoj ego i siđete sa trona koji imate u svojoj glavi. U toku nedelje vas očekuje poslovni poziv. Ma koliko vam se činilo da to nije ono sto ste želeli, ne propuštajte i ovu priliku. Da ne stigne i ona u one propuštene za sećanje.

Device – Smehom lečite strah. Osobe oko vas sigurno ne znaju šta je sa vama. Neka ste pronašli način a da to nije samo nervoza. Vaš um je prenapregnut i šale su odličan izbor. Nije sjajan period, to ste shvatili. Čuvajte ljubav, brak, vezu, to vam može iskliznuti iz planova. Nije materijalno i logično ljubav. Nikako! Zažmurite nekada i ne brojte sve što se izbrojati može. Prepustite se drugom biću da ne bi otišlo od vas.

Vaga – Vaše emotivno i materijalno stanje se prepliću. Kao da ništa drugo nije bitno. Otresate svakodnevicu, ljude, porodicu, prijatelje kao nešto što se mora i vraćate se u svoj začarani krug. Računate šta, koliko i gde sa novcem. Voljenu osobu nervirate a ne možete bez nje. Svesni ste da je nervirate ali nešto vas tera na to. Pripazite na odabir reči da ne povredite osobu do koje vam je stalo više nego što treba, da je ne izgubite. Novca nikad dovoljno a ljubav se ne prokockava tek tako. Ne mislite o bivšim ljubavima.

Škoprija – Analitično i strateški pristupate svemu. Svaku moguću kočnicu u poslu i privatnom životu predviđate i analizirate. Ne želite iznenađenja. Ovo je nedelja u kojoj ste spremni na sve. Emocije i akcije su oštre, brze, isplanirane i tačne. Zadovoljni ste sobom. Budite malo pažljiviji prema bližnjima. Ne posmatrajte ih kao da se podrazumevaju. Dajte im neki osmeh, lepu reč, poziv telefonom…to ne troši mnogo vremena ni energije. Setite se da budete ljudima ono što jeste. Otac, majka, sin, ćerka… zaboravljate to ponekad.

Strelac – Imate mnogo obaveza kojih ste se prihvatili ne razmišljajući. Pitanje kako ćete stići sve da odradite. Postali ste zaboravni i haotični zbog toga. Ubi vas vaša dobrota i naivnost. Pazite da se ne razbolite od nerviranja. Nemate običaj, ali bi bilo dobro da sve sednete i ispišete. Da pokušate da napravite neki plan i da se toga držite. Koliko možete. Jedino ćete tako uspeti sve da odradite. Bez plana ništa, samo tenzija, glavobolja i upadanja u bezizlazne situacije. Zaboravite na izlaske i druženje u ovoj nedelji. Posao je ono što morate da odradite da se ne bi posle osećali loše.

Jarac – Finasijska situacija vam je nestabilna. Dešavaju se neplanirani obrti i troškovi. To vas jako nervira. Svaki plan vam se izjalovi. Kao da plivate u mutnoj vodi. A vi to ne umete. Prepustite nekome ko ume da se snađe u tim situacijama dok ne prođe ovaj period. Vasa harizmatičnost koje niste svesni privlači poglede suprotnog pola. Izađite, družite se. Regenerišite se uz pomoć smeha i kapljice, što da ne? U ovom periodu ste materijano nesnalažljivi ali za druženje je odličan period.

Vodolija – Period kada ste emotivno osetljiviji nego inače. Sve što vam je potrebno je sloboda. Beg od svih obaveza. Na ulici ste najsrećniji. Ne želite nikome da polažete račune, ali ćete morati. Prvenstveno sebi. Ne vraćajte se bivšim ljubavima, vezama, braku… bilo kom emotivnom statusu koji je završen. Budite bolje sami. To često prija, znate to i sami. Period introspekcije koji vam neče prijati i zato bežite od obaveza, sebe, u slobodu. Stiže vas, kao i uvek.

Ribe– Nerealni ste u zahtevima prema sebi i ljudima. Procena vam je slabija strana. Stoga se razočaravate i patite. Ne vidite da ste uspeli. Vaš uspeh je zatrpan vašim ličnim nezadovoljstvom sobom. Pokušajte da razgovarate sa nekom starijom osobom. Imajte poverenja u nju. Sumnjičavost je vaša odlika ove nedelje. A bespotrebna je. Samo ne umete realno da sagledate situacije. Prepustite procenu nekom drugom. Iznenadićete se kako vas vide a vi sebe tako ne vidite. Otvorite se, ne boli, čak leči! Zaboravite stid.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.