Nedeljni horoskop od 14. 8. do 20. 8.2020

Ovan
Ove nedelje ćete se više družiti sa dragim ljudima. Postoji mogućnost da dođe do nekih nesporazuma ili malih usporavanja u planovima koje imate, ali kompromis sve rešava. Pazite se u saobraćaju, proverite sva dokumenta. Mogući su problemi sa tehničkim aparatima. Ove nedelje imate dovoljno energije za sve što želite da odradite, ali smanjite svoje apetite. Bilo bi dobro da nađete više vremena za zabavu i ljubav.

Bik
Posvećeni ste poslu. Jako ste dobro raspoloženi i gledate da odradite sve što možete. Imate dosta planova od pre i sada je vreme da ih sprovedete u delo. Sve obaveze koje niste završili, završite. Vreme je za završavanje nekih stvari od pre. Budite odgovorniji. Provedite više vremena sa partnerom i sa prijateljima. Slobodni mogu preko prijatelja upoznati neku zanimljivu osobu. Romantični ste.

Blizanci
Imate dosta obaveza ove nedelje, ne znate odakle da krenete. Napravite neki plan. Imate osećaj da je sve krenulo naopako i da Vam se ništa ne da. Potrudite se da se usmerite na porodicu. Nervozni ste. Tokom vikenda idite u šoping ili posetite neke bliske prijatelje, ako budete imali vremena.

Rak
Pod stresom ste ove nedelje, ali Vam prijatelji prilično mogu biti od pomoći. Osećate pritisak sa svih strana pa je bitno da se dobro organizujete da napravite vreme za odmor. Što se tiče partnera, ne pritiskajte ga. Moguće su rasprave oko novca. Budite romantičniji ove nedelje. Mogući su problemi i u komunikaciji sa drugima.

Lav
Jako ste napeti. Imate višak energije. Gledajte da pravite kompromise, sem ako se tiču novčane situacije. Možda nećete biti zadovoljni novčanom situacijom, ali se potrudite da se usmerite na posao i da budete agilni.

Devica
Nervirate se jer Vam ništa ne ide kako ste zamislili. Proveravajte sve više puta. Sada je vreme da budete detaljni što Vam neće teško pasti. Ne dozvolite da Vas drugi kritikuju. Vreme je da ostavite posao sa strane i da se malo zabavite. Sve što ste do sada radili će se isplatiti jer imate podršku drugih ljudi. Partner možda neće razumeti neke potrebe koje imate. Slobodni treba da zaavrše sa prošlošću i da se ne vraćaju na stare ljubavi.

Vaga
Ove nedelje ćete više pažnje obratiti na posao. Sve ide kako treba. Možete imati pomoć od drugih ljudi, ali proverite sve što radite više puta. Potrudite se da budete ljubazni. Pravite kompromise i svi će biti na dobitku. Na početku nedelje su mogući troškovi, ali od srede će situacija biti bolja.

Škorpija
Ova nedelja je posebno dobra za Vas. Sada nećete više biti toliko napeti, nego će se energija usmeriti na posao. Potrudite se da okrenete radu, budite vredni. Imate podršku nadređenog. Slobodni bi mogli da se posvete nekoj osobi sa kojom su već imali kontakt. Nemojte biti previše direktni. Na nekom putu takođe možete upoznati neku zanimljivu osobu. Prihvatite sve prilike koje Vam se pružaju.

Strelac
Ove nedelje ćete se osećati malo bolje, ali Vam i dalje treba odmor. Opterećuju Vas problemi na poslu. Romantični ste i strastveni. Skloni ste avanturama. Zauzeti, poradite na svojoj vezi, budite inventivni, idite makar na put sa partnerom.

Jarac
Bolje se osećate ove nedelje. Raspoloženiji ste, želite da ugodite partneru. Slobodni, skloni ste zaljubljivanju, ali pazite da ne donosite ishitrene odluke. Ovo je dobro vreme za putovanja ili usavršavanje. Radite nešto što ste odavno hteli da uradite. Prestaće problemi sa novcem, pa ćete se posvetiti više hobijima i stvarima koje Vas opuštaju.

Vodolija
Odlično se osećate. Imate nekih malih problema u komunikaciji sa drugima, ali nisu nerešivi. Potrudite se da sebi ne postavljate prevelike zahteve, a ako nešto ne možete da uradite nemojte tražiti da drugi to urade umesto Vas. Neke stvari koje niste platili na vreme morate sada platiti. Ne pozajmljujte drugima novac. Mogući su iznenadni troškovi. Strastveni ste, skloni flertu i avanturama. Hranite se zdravije.

Ribe
Drugi ljudi Vam mogu biti od pomoći, pustite nove prijatelje u svoj život. Nemojte se zatvarati u sebe, nego gledajte da se opustite i da radite nešto što Vam prija, bilo da je to putovanje ili odmor posle posla. Imate osećaj da se ne razumete sa partnerom, pa može doći do nesuglasica. Slobodni, skloni ste flertu. Napeti ste.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.