Nedeljni horoskop od 25.04 do 01.05.2022.

Ovan – U ovoj nedelji vaša nervoza dostiže vrhunac. Odraziće se najviše na vaš stomak, tačnije želudac. Hrana vam neće prijati i to će vam dodatno povećati napetost. Zatrpani ste poslovima a stižu neradni dani. Kod kuće kujete planove kako sve da odradite i ne umete da se opustite i odmorite. Organizam vas opominje. Poslušajte ga! U prvim radnim danima bićete u haosu i često ćete menjati planove i odluke. Nije vaša nedelja, definitivno. Vaš karakter nadjačava vaš razum i samo se upetljavate i zbog toga nervirate, mada vam ovo nije ni prvi a ni poslednji put. Partenrski odnosi su vam negde u zastoju. Obračunavate se sa prošlošću kao da to sada ima smisla. Rešili ste da mučite i partnera i sebe. Vaša strast, često vaš najveći neprijatelj!

Bik – Nedelja u kojoj se vaše emotivne nedoumice raščićavaju. Emotivno napeta a opet potrebna situacija, samo da ne idete u previše analiza i materijalnih momenata jer tu nema emocija, a vi to umete da spojite. I tako vrlo lako dovedete sebe u bolesno stanje, bolesno od ljubavi jer ste željni sigurnosti a to se ne postiže sitničarenjem već ljubavlju i uživanjem za šta ste i stvoreni. Što se tiče posla on je stabilan. Imate neki stari administrativni posao koji vas je mrzelo da odradite i čeka na vas. Mogli bi to ove nedelje da odradite. Imaćete neki materijalni dobitak u ovoj nedelji, ne veliki ali dovoljan da izađete sa prijateljima ili voljenom osobom i provedete se.

Blizanac – Neke podsvesne stvari isplivavaju na površinu, po pitanju porodice i prijatelja. Nešto čega niste uvek svesni i zabljesne vas ponekad. Bićete zbunjeni sobom i opet ćete nekako mladalački odgurnuti stvari koje vas zbunjuju, kao i uvek. Teško se suočavate sa stvarnošću, posebno ako vam ne prija i ako se u njoj ne možete rečima snaći. Druženje vam i dalje predstoji, vaš teren za preispitivanje sopstevnih mogućnosti, katkad i sebično. Ali vi se samo igrate. Tako mislite a ne pomislite da nekoga time povređujete. Posao vas čeka i to nimalo lak. U njemu morate biti pametni, diplomatični i dosledni. Ne sumnjam da ćete to odraditi kako treba. Takođe, u ovoj nedelji vam neće manjkati ljubavi i biće vam dobro i veselo u društvu voljene osobe.

Rak – Ovo je nedelja u kojoj će vas mučiti porodični problemi. Odluke koje morate da donesete nisu jednostavne. Analazitranje hipotetičkih situacija će vas emotivno iscrpeti. Niste vi taj tip. Ostavite to nekom drugom da odradi. Vi čujte šta vam srce govori. Savet i razgovor sa prijateljem rođenim u znaku Bika će vam pomoći. Ovo je situacija koja je čekala na vas i sačekala vas. Posavetujte se sa nekim objektivnim i nekim ko čvrsto stoji na zemlji. Vaš karkater je emotivan a opet teži uspehu. Traži pohvalu i mesto koje mu sleduje. U ovoj nedelji bi tebalo to da se završi. Od toga kako mislite da ćete se osećati tako i donesite odluku. Poslu bi trebalo malo dublje da se posvetite jer ste odsutni. Skoncetrišite se dok radite da ne napravite sebi dodatni problem.

Lav – Nedelja u kojoj čete pucati na visoko, najviše što postoji, a to vam nekako uvek izmiče. I ovog puta će biti isto. To je zato što ne umete da uživate u onome što radite nego pokušavate na silu da izmamite osmeh i poslušnost. Pripitomite se nekako, samo tako dobijate. Do svakog cilja treba ići polako, sigurno, tiho, nenametljivo, dok ne postignete zacrtano. Naučite to. Imaćete dosta aktivnosti i druženja tokom nedelje, prijaće vam jer je površno i sa namerom, bilo vašom ili njihovom, radi se o neiskrenosti u svakom slučaju. Neko će imati korist a nekome će biti povređena sujeta. Budite pametni kao što umete pa se pričuvajte lažnih tapšanja po ramenu i obećavajućih osmeha. Sagledajte samo realno, ne letite. Lavovima koji su u braku sledi romatnična nedelja, uživajte. Oni kojima je obećavan brak trebalo bi da shvate da od toga nema ništa. Slobodnima savršena nedelja za seksulana iskustva, neplanirana i nenadana!

Devica – U prvim radnim danima nakon praznika vas čeka neka nerazjašnjena situacija na poslu. Pazite se podmetanja od kolega. Svoju ispravnost znate i to je najvažnije. Zlih i lenjih ljudi ima, verovatno znate ko je to i čuvajte leđa. Očekuje vas i novčani dobitak. Bilo bi lepo i očekivano da nekom sitnicom obradujete partnera. Nedelja u kojoj ćete imati lična psihička previranja, istraživanja po dubinama vaših htenja . Lutanja i pretrage sa sobom su inovacija za vas ali neke životne okolnosti su pred vama. Morate ići zaista duboko u sebe i odvojiti racionalno, koliko god je to moguće, od emotivnog. Poslušajte šta vam srce govori. Nesigurni ste, menja vam se svest i život. Inađite sigurnost u sebi ne traživši saglasnost od drugih. Učinite korak za sebe pa makar bio pogrešan, ali promenite nešto u sebi. To treba samo vama, drugi su navilki da sve analizirate i taktizirate čekajući da vas prititisne zadnji trenutak. Predupredite zadnje trenutke odluka i dogovorite se sa sobom. Osećate će se lakše.

Vaga – Prvenstveno obratite pažnju na zdravlje. Stara bolest se vraća. Idite na kontrolu i redovno uzimajte terapiju, ne igrajte se sa zdravljem! Ostali pripadnici ovog znaka mogu imate migrene ili glavobolje što nije strašno. Neki porodični nagomalini i neraščišćeni problemi vas i dalje pritiskaju a vi bežite od njih jer smatrate da ste rekli šta ste imali. I bolje je tako, izbegavajte i dalje bespredmetne priče jer sa njima ništa nećete postići. Iako vas to tišti klonite se, mora još neko sem vas da kaže šta iskreno misli i da zajedno dođete do rešenja. Do tada ćutite. Vagama koji su u braku ovo je nedelja za uživanje. Ako možete budite van grada, u prirodi, a za vikend vas očekuju posebno lepi trenuci. Onima koji su u vezi ili slobodni sledi nedelja u kojoj će seks biti primat. Uživajte i za sebe i ostale znakove!

Škorpija – Nedelja u kojoj posle praznika i hedonizma dolazi malo opuštanja. Napunili ste baterije hranom, spavanjem, uživanjem u prirodi, vinu… Kako god, taj mali predah vam je bio potreban i prijao vam je. Zbog toga radna nedelja nakon toga biva opuštena, posebno što znate da se radi samo dva dana pa opet vikend. Saradnici će uživati sa vama i posao će teći dobro i u odličnom rasploženju. Takođe, za one koji skalapaju neke ugovore ovo će biti uspešna i korisna nedelja. Vaše akcije na emotivnom planu su strasne, ali nedovršene, kao da negde na pola puta stanete, osetite se obmanutima i odustanete. Druga strana uzalud čeka na vas. Šta vas koči? Da ne izgubite osobu ako se pokažete kao loši da ne možete biti ni prijatelji ili nedovoljna zainteresovanost? Zagledajte se u sebe, ne u drugu osobu. Vidite se jasno i odlučite šta vam je činiti. Pitanje je dokle će klackalica da izdrži, bilo vaša bilo druge osobe. Pogled u sebe!

Strelac – Nedelja u kojoj će neko prijateljstvo biti pred raspadom. Stari nesporazumi i nerazumevanja će vas jako zaboleti i povrediti. Dosta ste se pravili naivni i vreme je za razgovor i rešavanje odnosa sa tom osobom. Verujem u vašui iskrenost i diplomatičnost u ovom slučaju i da će se to rešiti na najbolji mogući način za oboje. Bez ozlojeđenosti i pogrdinih reči. Svakako će taj događaj obeležiti ovu nedelju. Ako možete budite takvi i u porodici jer je i tu malo zamršeno. Samo ne vičite, polako i rešiće se. Posao vam je dobar, moglo bi se reći da cveta. A rekla bih da u ovoj nedelji ima dosta zaljubljivanja i početaka lepih veza. Ako je taj neko u znaku Blizanca tim bolje, eto veze koja će biti vesela, neoptrećujuća a moguće i na duže staze, kao i mogućnost braka. Studenti , učenici koji u ovoj nedelji imaju ispite ovo će biti dobra nedelja za vas. Nekim Strelčevima se smeši put. Lep provod. Svima preporučujem oprez sa hranom. Ne preterujte da se na leto ne iznenadite šlaufom oko stomaka!

Jarac – U vama se prepliću i ne prepoznaju muško i žensko. U danu ste i jedno i drugo. Možete biti jaki kao stena, a isto tako zaplakati u sekundi. To je nekako vaša borba od rođenja samo je ovo nedelja u kojoj ćete biti svesniji sebe. Borba snage i slabosti koje se prelivaju jedno u drugo. U svemu tome imaćete neplanirane poslove koji će se samo pojavljivati. Obaveze vas pritiskaju i dobijate nove. Imaćete ideja i načina da sve to odradite. Surovost na neki način vama jedino i prija i tada ste živi i najjači. Materijalna situacija je nestabilna, koliko god da zaradite još više potrošite. Nameću vam se računi a i nešto za vas. Bez novca niste i to je najvažnije. Na ljubavnom planu je sve opušteno što vama kočničarima i stratezima ne prija. Sve biste da proverite i isplanirate, da tačno znate gde vam je mesto, šta vas očekuje… Ljubav ne radi na pogonsko planiranje. Pokušajte da se opustite i uživate jer nemate razloga za preusmeravanje emocija koje idu lagano svojim tokom. Spontanost ipak postoji!

Vodolija – Ovo će biti zategnuta nedelja po pitanju partnerskih odnosa bilo kog tipa. Od vas će zahtevati strpljenjei izdržljivost, čemu vi inače niste skloni. Potrudite se da duboko udahnete pre nego što nešto uradite ili kažete. Posebno ako je u pitanju staro poslovno partnerstvo ili prijateljstvo koje dugo traje. Takođe, Vodolijama koje su u braku ovo će biti nedelja u kojoj je bolje da pripaze na svoje ponašanje i postupke da se ne bi neke stare zarasle rane ponovo otvorile. Neko će u ovoj nedelji biti povređen, potrudite se da izbalansirate i ne brzate ni u kakvom odnosu da bi izbegli neprijatne situacije. Materijlna situacija je varljiva. Imate nenadane dobitke ali isto tako i gubitke. Mogli bi da se potrudite da manje trošite ne bespotrebne stvari. Na emotivnom planu u ovoj nedelji vas očekuje samo lepo. Vaša ljubav i vi kao dva drugara, što vam oboma prija.

Ribe – Osetljivi ste i uživate u tome. Mašta vas baca iz dubina na vrh. Vaša čuvena maštarenja, ali ovog puta su usmerena na ljubav i uživanje i to će vam prijati. Uživajte u svojim snovima i maštanjima jer vas to održava u normali. U porodici bi trebalo da vam bude ugodno i u narednoj nedelji da se i lepo svi družite osim toga što ste i krvno vezani. Kao da se vrata nepoverenja u vašem domu zatvaraju i poverenje, sigurnost i međusobni oslonac otvaraju. Isključite sumnje bar dok traje pozitivna atmosfera. Vaše navike bar u početku nedelje i dok su praznici ostavite po strani i budite drugačiji i prijatniji. Osećaj ljubavi koji budete upili tih dana iz kruga porodice će vam trebati za neke buduće dane ako osetite samoću, znaćete tada da niste sami i da imate nekog iza sebe. Partnerske odnose preispitujete na neki dublji način. Kroz sebe filtrirate emocije, samo ne dozvolite osećaju krivice da vas obuzme, nema potrebe za tim. Poslovno uobičajena nedelja, krajem nedelje moguć novčani dobitak ili neki poklon koji je vredan.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.