NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 08.do 14.avgusta 2020

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi će se u ovoj nedelji odlično slagati sa partnerom, a ljubavni odnos će biti ispunjen pozitivnim emocijama i strastima. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženi za nova poznanstva, mnogi bi mogli da se zaljube, a šasne za nove ljubavne veze će biti povećane.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikove ove nedelje očekuje stabilna emotivna situacija, pa će oni koji su u vezi moći lakše da uspstave skaldan odnos sa partnerom, dok bi slobodni pripadnici znaka mogli da se zaljube u neku veoma privlačnu osobu. Oni srećniji mogli bi započeti značajnu ljubavnu vezu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznanci će ove nedlje biti raspoloženi za nove kontakte, imaće više šansi da se zaljube ili započnu emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka biće mnogo romatičniji i trudiće se da u svoju vezu unesu više emocija i strasti i tako ponovo ožive ljubavni odnos sa partnerom.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi će ove nedelje biti u prilici da ostvaruju više novih kontakata, pa tako mogu da upoznaju osobu koja će im se dopasti, a neki bi mogli započeti i novu emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka imaće bolju komunikaciju sa partnerom i mogu postići dogovor oko problema.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje mogu imati uspeha kada su nova poznastva u pitanju, a oni srećniji bi mogli da uđu i u novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će ostvariti mnogo bolji odnos, a komunikacija će bti toplija i iskrenija, pa će i sama veza ponovo da zablista starim sjajem.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device će se ove nedelje truditi da sa partnerom više razgovaraju i rešavaju eventualne probleme koji opterećuju emotivne odnose. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i tako mogu imati značajna poznanastva, a neka nova osoba mogla bi da ih privuče.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje mogu računati na poytivnu atmosferu u svojim vezama, koje će biti ispunjene emocijama i strašću, pa bi ovaj period mogao da unese više optimizma u ljubavne odnose. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi da sretnu pravu osobu za sebe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje osećaju priliv samopouzdanja što će se povoljno odraziti i na odnose koje ostvaruju sa drugim ljudima, pa tako mogu da privuku pažnju neke zanimljive osobe. Zauzeti pripadnici znaka osećaće kako imaju rešenje za ljubavne probleme u svojoj vezi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi su ove nedelje raspoloženi za društvo i prijatelje, pa slobodni pripadnici znaka mogu upoznati neke nove ljude, a neko bi mogao da im prvuče pažnju u emotivnom smislu. Zauzeti pripadnici znaka biće u dobrim odnsima sa partnerom koji će ulagati više truda u vezu.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu biti okrenuti druženju sa prijateljima, pa su novi kontakti oglavnom mogući preko njih. Neke može privući nova osoba, ali će biti suzdržaniji. Zauzeti Jarčevi biće posvećeniji emotivnoj vezi i pokazivaće više tolerancije prema partneru.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje uživaju u svojoj vezi i sa partnerom oživljajvaju uspavane emocije, a mnoge veze postaju stabilnije i jače. Slobodni su zaljubljive priprode i mogu lako da se upuste u novu ljubavnu vezu, nastočito sa osobom koja može imati neke veze sa inostranstvom.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe bi ove nedelje mogle biti sklonije avanturama i flertu, a neke bi mogla da privuče osoba koja može imati veze sa inostranstvom i sa kojom je moguća uzbudljiva ljubavna veza. Zauzete Ribe biće vrlo maštovite i pokušaće sa partnerom da ožive uspavane strasti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.