NISTE SIGURNE U NJEGOVA OSEĆANJA? Proverite po HOROSKOPSKOM ZNAKU kako On iskazuje LJUBAV!

“Volim te” nije jedini način da se kaže “volim te”.

Izjavljivanje ljubavi je veliki korak u svakoj vezi. Neki ljudi nemaju problem sa izgovaranjem te čudesne dve reči “volim te”, dok se neki grče na samu pomisao da to treba da iskažu. Međutim, nekada nije ni potrebno reći bilo šta, jer partner već oseća i zna da je ljubav prisutna.

Ipak, ako niste sigurne šta vaš partner oseća prema vama, izučite kako njegov horoskopski znak pokazuje osećanja i sve će vam biti jasno.

OVAN

Ovnovi su otvoreni u vezi sa svim, pa ni ljubav nije izuzetak. Svakoj situaciji pristupaju logično, pa ako vam kažu da vas vole znajte da je to zaista tako. Ukoliko ne izgovore baš “Volim te”, počeće da se šale sa vama. Oni žele kraj sebe osobu koja je u stanju da uživa u njihovom zadirkivanju. Uz to, Ovnovi obožavaju da šalju SMS-ove za “dobro jutro”, to je njihov omiljeni način da vam pokažu da vas vole.

BIK

Ako postoji nešto što Bik voli više od hrane onda je to strastvena ljubav. Poznat je po tome što se brzo zaljubljuje. Ako ste zbunjeni i ne znate šta oseća prema vama, obratite pažnju na njegove postupke. Bik uživa u tradicionalnom iskazivanju ljubavi, što znači da će on juriti da plati račun i da vam pridrži vrata. Čak će podeliti sa vama i svoju porciju hrane, što inače nerado čini.

BLIZANCI

Blizanci rečima pokazuju ljubav, ali ne izgovaraju “Volim te”. Oni su poznati po flertu, što znači da verovatno niste jedina osoba sa kojom se trenutno dopisuje. Izuzetno su društveni i beznadežno romantični, a to je opasna kombinacija. Umeju da menjaju partnere veoma brzo, ali ako želite da saznate da li vas Blizanac zaista voli obratite pažnju na to da li se konverzacija menja kad razgovarate sa njim. Umesto plitkih, Blizanac će početi da vam postavlja sve ličnija i intimnija pitanja. Pustiće vas da brbljate, bez da vas prekida, jer on voli da vas sluša dok pričate.

RAK

Kada Rak traži ljubav, on traži nekoga ko mu je jednak. Rakove ekstremno privlače osobe koje su samostalne i gaje ambicije izvan ljubavne veze. Kada su zaljubljeni postaju veoma zaštitnički nastrojeni. Žele da budu sigurni da vam je dan lep. skuvaće vam večeru i pobrinuće se da vam je udobno dok gledate filmove na kauču. Neće izgovoriti “volim te”, ali će vam jasno dati do znanja da to oseća. Ako oseti da veza postaje ozbiljna poželeće da upoznate njegove roditelje, to je za njih prirodan korak.

LAV

Njegova energija i pouzdanost igraju važnu ulogu u vezi. Voli da bude slobodan, ali kad se zaljubi Lav prestaje da misli isključivo na sebe i odvaja više slobodnog vremena za vas. Ne voli da bude vezan u vezi, ali svakako ćete znati da li vas voli ako kaže da mu je sasvim OK da ostanete kod kuće i da gledate filmove umesto da izađete napolje. Lavovi izuzetno cene ljubav, što znači da će hteti da provodi sa vama što više vremena.

DEVICA

Teško je smiriti devicu. Oni mrze kad se osete ranjivima i plaše se kad treba da dopuste nekome da ih voli bezuslovno. Strpljenje je neophodno kad hoćete nešto ozbiljno sa Devicom, ali pripremite se na njihovu stidljivost na početku veze. Device nisu dobre u iskazivanju ljubavi, pa morate jednako strpljivo tražiti znake njihovih osećanja. Kad se Devica zaljubi počne da stavlja vaše potrebe ispred svojih i da vam suptilnim delima govori kakva osećanja gaji prema vama.

VAGA

Vaga ima svoje ciljeve i nema vremena da proučava da li ste vi Prava osoba za nju. Društvena je i voli sa svima da se sprijatelji, pa je teško razumeti da li vas voli ili vas smatra još jednom prijateljskom dušom. Ukoliko vas pusti u svoju intimu, znaćete da ipak gaji jača osećanja prema vama. Ako je poštujete onoliko koliko Devica poštuje vas, veza će napredovati. Kada je zaljubljena Devica se trudi da bude iskrenija prema vama nego prema ostalima. Biće otvorenija i deliće sa vama detalje o sebi koje maltene niko ne zna, tako vam dajući do znanja da ste posebni.

ŠKORPIJA

Muškarci Škorpije su izuzetno zavodljivi i strastveni. Vole ljubav dokle god dolazi u pratnji drame i seksa. Njihovi odnosi su intentzivni i to može da uplaši partnere veoma brzo. Škorpije umeju da budu tvrdoglave, pa su zato za njih kao stvorene flegmatične osobe. Umesto da vam kaže da vas voli, muškarac Škorpija tretiraće vas kao boginju: osetićete kako vas posmatra u velikom društvu, obožavaće vas u krevetu i daće sve od sebe da budete srećni.

STRELAC

Ovaj avanturistički znak ne juri da se zaljubi. Oni ne umeju da zakoče, pa zato deluje kao da ništa, pa ni ljubav, ne shvataju dovoljno ozbiljno. Najviše ih privlače osobe koje su spremne da im dozvole da ostanu slobodni, te da ih ne vežu u stege ljubavne veze. Ako vas Strelac voli daće sve od seve da vas zasmeje. Znaćete da ga vrtite oko malog prsta ako vam ponudi da negde putujete sa njim ili da zajedno isprobate neku novu avanturu.

JARAC

Jarcu je potreban najbolji prijatelj. Ne zanima ih strastveni ljubavnik i slobodni duh, oni žele nekoga ko želi iste stvari. Porodica je Jarčevima veoma bitna i neprestano planiraju budućnost. Kada je zaljubljen, Jarac se trudi da vas impresionira svojom inteligencijom. Ukoliko pamti sitnice o vama ili želi da vas upozna sa svojom porodicom, to je znak da ste Jarcu veoma važni i da želi nešto ozbiljno sa vama.

VODOLIJA

Isprva može biti teško reći da li vas Vodolija voli, jer mogu na trenutke delovati nepristupačno i udaljeno, ali kada su zaljubljeni do koske, njihova pažnja usmerena je isključivo ka voljenoj osobi. Sve što oni žele jeste da pronađu pravu osobu, a to može dovesti do toga da se osećate kao da ste na policijskom ispitivanju ili da su previše ozbiljni. Vodolije ljubav shvataju veoma ozbiljno i žele kraj sebe nekoga ko je podjednako inteligentan i ekscentričan. Ali, kada vas vole, oni će se smejati vašim glupavim šalama i biće spremni da vam pokažu svoja omiljena mesta i omiljene knjige, a to je za njih izuzetno intiman čin.

RIBE

Ribe su veoma stidljive i emoticne, pa svoje srce tretiraju kao da je od stakla. Najgore što može da im se desi jeste da završe slomljenog srca, iako vole da budu zaljubljeni, pa će zato delovati kao da su pomalo rezervisani. Kada su zaljubljene, Ribe će to pokazati kroz nežnost i brigu o vama. Slatke poruke koje šalju tokom dana, mali i brzi poljupci, deljenje hrane, takve sitnice pokazuju da su Ribe oduševljene činjenicom da su sa vama u vezi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.