Numerologija: kako se slažu partneri-Sramežljivi su i nježni, ne vole agresiju!

Mnogi se parovi u početku nesebično vole, ali nakon nekog vremena počnu trzavice, svađe, predbacivanja… Da vam se to ne dogodi, prije stupanja u ozbiljnu vezu napravite numerološku analizu vašeg i partnerovog prezimena pa ćete saznati svoje i njegove/njene slabe točke.

Ako vjerujete u numerologiju, prema objašnjenjima koje ovdje objavljujemo pokušajte analizirati kako se slažu vaše i prezime vašeg partnera. Nemojte očekivati drastične savjete, recimo da zauvijek napustite supruga, nego ovu analizu iskoristite da biste bolje upoznali i shvatili partnera.

Neki vjeruju da je moguće da žena u braku prihvati prezime muža pa na nju počinje utjecati drugi numerološki broj, koji nije u harmoniji s njenim prijašnjim stanjem. Ako se partneri ne slažu nakon vjenčanja, numerolog će možda savjetovati da žena opet uzme djevojačko prezime. No to su previše ozbiljne stvari da bismo o njima raspravljali u jednom novinarkom tekstu.

Vjerovali u numerologiju ili ne, ova analiza može biti i zabavna. Usporedite brojeve prezimena svog partnera i svoje, pa makar i niste u braku. Možda ćete otkriti uzroke nesporazuma u svojoj vezi, jer numerološki test što ga objavljujemo pokazuje kakvo je i seksualno značenje brojeva prezimena.

Kako izračunati

Da biste izračunali koji je broj vašeg prezimena, upotrebite ovu tablicu u kojoj je za svako slovo određen broj koji mu pripada:

AJS – 1 BKT – 2 CLU – 3

DMV – 4 ENW – 5 FOX – 6

GPY – 7 HQZ – 8 IR – 9

Ako su u vašem prezimenu slova koja nisu u tablici, zamijenite ih prema ovoj uputi:

Č,Ć = C DŽ = D+Z Đ = D

Slova iz vašeg prezimena i prezimena vašeg partnera zamijenite brojkama i zbrojite ih, posebno za svako prezime. Tako ćete dobiti broj svog i partnerovog prezimena. Nakon toga pronađite taj broj među objašnjenjima koje objavljujemo pa ćete saznati kakvi ste u braku.

Primjer za izračunavanje broja prezimena u kojem je svako slovo zamijenjeno odgovarajućim brojem, a zatim se svi ti brojevi zbrajaju sve dok ne dobijemo jednoznamenkasti broj:

H O R V A T

———–

8 6 9 4 1 2

8+6+9+4+1+2=30

3+0=3

Broj prezimena gospodina HORVATA je 3. Na isti način izračunajte broj vašeg prezimena i prezimena vašeg partnera, a zatim u objašnjenjima pronađite vaše brojeve i provjerite da li se slažu:

JEDAN

Broj jedan je ozbiljan u seksualnosti te i na tom području upotrebljava logičko mišljenje. Zato su “skokovi preko plota” kod njega vrlo rijetki, ali ih nesretan brak ipak izazove. Općenito su dobri spolni partneri i uvijek su skloni ugoditi partneru.

Ako se žena drugog broja uda za muškarca s brojem 1, neka mu prepusti vodstvo; muškarci drugog broja neka budu svjesni

spolnih potreba i želja za romantikom kakve imaju žene

s brojem 1.

DVA

Taj broj je spolno promjenjiv, pun nemira i traženja. Tim ljudima je u braku teško. Bježat će od jednog partnera, drugome, moguće je da u tom traženju budu nekoliko puta oženjeni. No, ako je drugi partner “jak” i sretan broj, može ih umiriti.

TRI

Taj broj je jako seksualan, ali rado prihvaća i pažnju i ljubav. Ako im povrijedimo osjećaje, što nije teško jer su vrlo osjetljivi, neće odmah trčati drugome u zagrljaj – prije će se povući u sebe i tiho patiti. Odgovorni su i odani ako su sigurni da je njihova ljubav željena.

ČETIRI

I četiri je jako seksualan broj, tim ljudima spolnost mnogo znači. Ako imate supruga s brojem 4, nećete se nikada žaliti na njegovu odanost. Dajte mu što mu treba i nikada se neće udaljiti od vas.

PET

I to je seksualan broj, koji se teško zadovoljava samo s jednom osobom. Često se kolebaju i ne zaljubljuju se lako. Sposobni su prihvatiti odnose s privlačnim partnerom, potpuno bez osjećaja. Malo petica ima uspješan brak, uvijek teže nečem novome, za njih je sve brzo i promjenjivo.

No, nađu li pravu osobu, smire se. Diskretne izvanbračne veze za njih nisu ništa neobično, iako ih rijetko zadovolje.

ŠEST

Broj šest predstavlja Veneru, pa bismo rekli da je on izvor ljubavi, ali nije. Mnogi takvi ljudi vrlo su hladni i treba im puno pažnje. Nađu li broj 9, na devetom su nebu, jer su Venera i Mars zajedno kao stvoreni za ljubav i spolnost.

SEDAM

To je duhovni broj, koji poštuje ljepote života, a u braku treba pažnju i ljubav. Nikad im nije dosta spolnosti ako znaju da će ih partner prihvatiti. Sramežljivi su i nježni, ne vole agresiju. Spolnost za njih mora biti nešto duhovno, potpuno i s pravim partnerom.

OSAM

Taj broj vjerojatno je najteže razumjeti. Izvana su hladni, ali su u suštini topli ljudi. Spolnost im mnogo znači, ali se ne smije miješati u druge djelatnosti. Mogu postati vrlo hladni, ako je partner previše agresivan. Ali kad nađu pravu osobu, dobri su bračni partneri.

DEVET

To je broj jake seksualnosti, s mnogo snage. Može se prilagoditi svim brojevima, ali najljepšu ljubav doživljava s Venerom, jer oni se izvanredno lijepo slažu (69).

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.