Ovan će te prevariti sa zavodicom, Blizanac sa bilo kim! Ali, Škorpija je PRAVO IZNENAĐENJE

Zvezde ne govore da će te prevariti, ali vrlo dobro znaju kakvu devojku će odabrati ako se to desi.

Ovan

Ako vaš seksualni život postane rutina, prevariće te sa devojkom koja jednostavno voli zabavu u krevetu i ne interesuju je osećanja. Ovan voli avanturu i ako je devojka zainteresovana samo za svoje zadovoljstvo i ne zamara se moralnim aspektima – biće u iskušenju da joj udovolji.

Bik

Bikovima je veoma važno da se osećaju bezbedno, a ako to ne osećaju, sigurnost će potražiti na nekom drugom mestu. Devojka sa kojom bi mogao da te prevari neće biti očigledna i upadati u oči, ali činiće da se oseća kao bog seksa.

Blizanci

Blizanci žele da probaju sve barem jednom, a to ponekada može da uključi i ljude. Ako vas prevari, to će učiniti sa bilo kojom devojkom. Oni nemaju određeni tip, vole sve devojke.

Rak

Rakovima je veoma teško da varaju, ali ako to učine, onda će u pitanju biti devojka koja će mu pružiti rame za utehu. Možda te čak neće ni prevariti fizički, već samo emotivno jer Rakovi moraju da osete sve svoje emocije.

Lav

Lavovi su odlični u razdvajanju ljubavi i seksa. Zato, ako se odluče na prevaru, to će biti sa devojkom koja nema nikakvih problema sa čisto seksualnom vezom. Lav neće imati problema da te prevari i verovatno će biti iznenađen ako te to povredi jer je za njega to samo seks.

Devica

Device su serijski monogamisti i zaista je potrebno da bukvalno budu gurnuti sa ivice kako bi nekoga prevarili. Ako ipak dođe do toga, izabraće devojku koja im povećava ego i čini da se osete cenjeno. Ona neće biti najlepša devojka na svetu, ali biće atraktivna i neverovatno briljantna.

Vaga

Da, Vage mogu da budu neverne. Toliko vole da udovoljavaju ljudima da ponekada ne mogu da procene da je nešto što rade loše. Njima najviše odgovara otvorena veza jer vole svog partnera, ali vole i da šire svoju gotivnost na druge. Privući će ga devojka koja je šarmantna i zabavna – baš kao i on.

Škorpija

I dok je ovaj znak izuzetno seksualan, Škorpije su veoma monogamne. Ako nisi podjednako seksualna kao i on, to bi mogao da bude problem. Škorpija neće varati, već će samo završiti vezu. A to će učiniti zbog devojke koja ima veliki seksualni apetit.

Strelac

Zaista je potrebno puno toga kako bi se Strelac posvetio samo jednoj osobi i zbog toga ima pregršt ljubavnih avantura pre nego što se skrasi. Ali postoji i jedan problem, njegova ljubav prema spontanom. Ako naleti na devojku u pravom trenutku, i ona je raspoložena za avanturu, prevariće te.

Jarac

Od svih znakova, imate najmanje šanse da vas prevari Jarac. Ipak, ako vi prevarite njega, može to učiniti iz osvete. I to će verovatno uraditi sa devojkom koja mu je čista suprotnost – vickasta i zabavna.

Vodolija

Iako će ti dati puno prostora bez ikakve ljubomore, ako ga prevariš, neće imati problem da uradi isto. Vodolije su jedinstvene i netipične i verovatno će to učiniti sa devojkom koja je posebna i drugačija od svih ostalih.

Ribe

Ribe ne žele da varaju, ali ako osećaju da nisi potpuno zadovoljna njime, otići će devojci koja će mu stalno govoriti koliko je neverovatan. Najverovatnije će izabrati devojku koja voli umetnost i vodi pun život i čini da se oseća važno i poželjno.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.