Ovan-Mesečni horoskop za februar 2022.

Ljubav: Čitava godina je obeležena pričom Mesečevim Severnim čvorom u polju partnerstva, pa ćete se uglavnom osećati izgubljeni na tom polju.Tokom februara će takvu energiju najviše osećati Ovnovi rođeni između 1. i 8.aprila. Generalno svi Ovnovi imaju sudbinsku lekciju koja vas navodi da shvatite značaj osobe koja sedi preko puta vas, kao i da shvatite značaj sebe u postojećem partnerstvu ili u odnosu koji tek treba da se formira. U ljubavi ovaj mesec ne donosi lakoću. Lakša je druga polovina meseca, posebno nakon 20.februrara. U tom periodu ste i seksualno aktivniji, pa kontakti obiluju strašću. Prva i druga dekada će uglavnom tražiti sebe, imaće potrebu za samoćom i sklanjanjem od drugih. Čak ni tu nema mira od misli koje vas veći deo meseca opsedaju. Planeta čulnosti, strasti Mars ulazi u vaše sazvežđe nakon 20.februara pa za vas nastupa period pun čulnosti, erotskog naboja. Venera će takođe pridružiti Marsu pa će tako udruženi donosiće veze pune čulnog uživanja bez ograničenja. Neki od vas će biti nestrpljivi. Pojedini će tražiti nevolju nadmetajući se sa voljenom osobom.

Posao: Ovnovi čiji su poslovi vezani za inostranstvo, strance, naučni rad, stručne seminare, visoko obrazovanje mogu da budu aktivniji tokom ovog meseca. Vladar polja posla, Merkur je većim delom februara u svom retrogradnom hodu. Problemi iz prošlosti izbijaju na površinu. Nespokojstvo u radnom okruženju sve do početka treće dekade meseca. Napor pri rešavanju svakodnevnih obaveza mogu biti učestala u tom periodu. Ništa ne zavisi od vas. Vi ste samo marioneta koja će opet imati više sreće nego neke kolege i saradnici iz okruženja. Pojedini će imati stalna premišljanja kojim putem da idu. Vraćanje na stari posao stojaće kao mogućnost, ali nije preporučljivo kao rešenje sve do 20.februara, a za kasnije razmislite posebno ako pripadate Ovnovima druge dekade. Treća dekada Ovna imaće tokom ovog meseca više sreće sa finansijama od ostalih predstavnika ovog vatrenog znaka.

Zdravlje: Jaka i dinamična energija ima svojih padova. Tokom februara ćete imati svoje „žute“ minute kada će vam energija biti oslabljena. Vladar polja bolesti za Ovnove, je retrogradan i kao takav doneće neke stare boljke u prvi plan. Takav položaj ukazuje na opreznost kada je zdravlje u pitanju. Imunološki sistem je u padu. Stres donosi iscrpljenost.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.