Ovan-Mesečni horoskop za jun 2022.

Ovaj mesec započinjete Punim Mesecom, vladarom polja doma i porodice, u znaku Strelca, znaku planova i ekspanzije. U isto vreme Venera, vladarka srca, ali i vladar vaših ozbiljnih partnerstava je baš u polju doma, što će Ovnovima nagovestiti jedan period kada mogu prvenstveno mnogo uraditi na očuvanju odnosa koji su im važni. Bliskost i sklad sa članovima porodice i bračnim partnerom postaju prioritet. Venera od 6.-og juna ulazi u vaše polje ljubavi i znak Lava, što će slobodnima otvoriti priču o novitetima. Pojedini će ipak osetiti i trigon Venere sa retrogradnim Saturnom koji se sprema da uđe u znak Škorpije i biti povučeni nekim prošlim emotivnim dešavanjima. U prvom delu meseca je naglašena i vaša mogućnost sedenja na dve stolice, tako da se neki pripadnici ovog znaka neće libiti da pored stalnog emotivnog partnera, okuse i ponovo probuđenu strast sa bivšom ljubavi. Period od 13.-15.-og juna je jako bitan jer tada Venera aktivira Mesečeve čvorove i budi osu Vi – Vaš partner, pa tada može doći do sudbinskih početaka novih ljubavnih priča, a u postojećim se mogu dogoditi veliki pozitivni pomaci. Poslednja nedelja juna zaista je rezervisana za vanredno dobre situacije, sve se vrti oko stabilnosti emotivnog odnosa u kome ste, mogući dogovori o početku zajedničkog života, veridbe, sklapanja braka.

Posao

Osnovna poslovna poruka za ovaj mesec bi glasila – iako se vidi da ćete u događajima biti inicijator i da nećete propuštati prilike, već naprotiv – ići u korak sa dešavanjima, i na konto toga znatno unaprediti vaše finansijsko stanje i pozicije, ipak ne možemo da osporimo da je i tokom ovog perioda jako veliki fokus na polju vraćanja dugova. Saturn će se polovinom meseca u svom retrogradnom hodu vratiti baš u ovo polje, i potencirati da pokrenete priče koje vas ovde vode ka izlasku iz problema. Možda će to biti malo teže izvesti do poslednje nedelje juna, ali tada se Ovnovima otvaraju mogućnosti jakih novih saradnji. Najviše su potencirane strane firme i ulagači. Mars, vladar vašeg znaka tada prelazi u znak Raka, polje korena, stabilnosti i porodičnih, privatnih poslova i to u duetu sa Suncem, tako da ćete imati jaku podršku autoriteta i moćnih osoba. Finansijski oporavak će biti osetan , iskoristite da zatvorite neke novčane priče koje su vam predstavljale teškoću. U ovom periodu ne uzimajte kredite.

Zdravlje

Neki nedefinisani problemi još uvek vam mogu tokog ovog meseca predstavljati problem. Moguće je da malo i vi preterujete „tražeći“ simptome i osluškujući svoj organizam svaki čas, ali ako određene tegobe ne nestaju, potražite pomoć lekara. Ovaj mesec je pogodan za rešavanje takve problematike.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.