Ovan-Mesečni horoskop za mart 2022.

Ljubav: Početak meseca je obležen lepim i srećnim okolnostima. Ovo je lavovski dar Jupitera. Ipak nakon prvih deset dana meseca dolazi do dramatičnih obrta. Od pozicije Venere i Marsa vašeg vladara koji je svratio u svoj dom zavisiće vaša energija tokom ovog perioda. Nakon 10.marta partnerski odnosi neće biti jednostavni. Potrebno je da budete usmereni na rešavanje vaših nesuglasica ( ako ste u vezi ). U slučaju da započinjete neku priču imaćete faze napred-nazad. Upitajte se da li previše očekujete. Pojedini ovog znaka će želeti da što pre podignu vezu na stabilniji nivo, zanemarujući strah partnera koji je u nedoumici. Bilo kakav pritisak nije poželjan sada. Predstavnici prve dekade će ponovo imati jedan povratak unazad, da bi tek bili sigurni da li zajedno trebaju imati „povratak u budućnost“. Saturn koji se od sredine meseca vraća retro će podstaći tu priču. Porodični odnosi će možda imati primat u odnosu na ljubavni život što će vas dodatno iritirati. Imate osećaj da vam sreća stalno izmiče iz ruku. Slobodnima je prva polovina marta obećavajuća i puna izazova u novim susretima.

Posao: Mars koji je prisutan u vašem prirodnom prvom polju daće vam jaku, direktnu energiju. Ambicije su u porastu. Novi projekti će biti na rasporedu pod rednim brojem 1, a vi spremni za nove pobede. Podršku Marsa ćete imati u prvih desetak dana. Inače, tokom ovog meseca možete biti opterećeni, rasuti, dezorijentisani, pod pritiskom. Moguća su putovanja i nametanje žustrijeg tempa od strane potencijalnog poslovnog partnera. Venera vas može podržati u finansijskom smislu, ali taj priliv novca može dolaziti preko partnera ili kroz nekog člana porodice. Drugi deo meseca nastupaju izazovi sa kojima treba da se izborite. Prijateljstvo i posao nemaju ničeg zajedničkog, a toga ćete biti svesniji kroz određene situacije u drugom delu meseca. Nećete moći ništa da uradite. Pokušajte maksimalno da zaštite sebe.

Zdravlja: Mars konjunkcija Uran će vas dovesti do stresa oko 11.marta. Bićete razdražljivi, napeti što će dosta uticati na vaše zdravstveno stanje. Hronični bolesnici mogu biti najviše pod udarom. Smirite se… Izbrojte do 10 pre svake vaše reakcije. Stres će najviše uticati na vaše zdravlje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.