Ovan-Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Ljubav

Naglašeno polje partnerstava nagoveštava da će slobodni Ovnovi u ovom periodu biti spremni I otvoreni za pravu vezu. Vi ste se dosta smirili I stabilizovali, na ljubav gledate na malo drugačiji način I ne želite nešto prolazno I kratkotrajno, dosta vam je lutanja I menjanja, nesigurnosti. Odnos u koji možete ući na samom početku ovog meseca ima vrlo dobre predispozicije za trajnost, a u isto vreme će biti obojen velikim strastima I intenzitetom. U suštini, ceo mesec obiluje prilikama za ljubav, koje će nekako najviše da se otvaraju kroz poslovni segment I izlaske, dok bi drugi deo oktobra više potencirao na poznanstvu sa osobama na putovanju ili koje su iz drugog mesta. Jupiter u polju ozbiljnih partnerstava I braka, kao I mlad Mesec na samom početku oktobra u istom znaku – Vagi – uticaće odlično na one koji su u dužim emotivnim vezama. Vas dvoje ćete biti spremni da uvedete suštinske, pozitivne promene u svoju vezu I zato nije ni čudo što će drugi deo oktobra pokrenuti važna pitanja – ulazak u brak ili početak zajedničkog života. Srećno! Oni koji su već u bračnim zajednicama definitivno poboljšavaju komunikaciju sa partnerom. Sklad će ponovo postati prioritetan u vašem odnosu. Vas dvoje sada možete težiti proširenju porodice ili uraditi neke važne stvari vezane za dom u kojem živite – uzeti kredit za renoviranje ili pak za kupovinu većeg stambenog prostora.

Posao

Pred vama je odličan poslovni mesec. Vaš vladar Mars se nalazi u znaku Jarca I polju karijere, napredovanja, gde je njegova pozicija jaka I egzaltirana, pa svakako očekujte veliku posvećenost, odgovornost I organizaciju. Naglašeno je sve ono što je vezano za dogovore, za pokretanje novih poslovnih saradnji I pronalaženje osoba koje će biti spremne da se na pravi način uključe zajedno sa vama u posao. Jupiter vam u vašem polju saradničkih odnosa, ozbiljnih partnerstava – daje jednu veliku šansu da pokrenete neke priče, dok će Saturn, koji ovo polje aktivira sekstilom, omogućiti trajnost I pravu vrednost ovih poslova. Odličan je period I za one koji su nezaposleni – uložite sve svoje snage, a svakako ćete imati I podršku od strane poznanika, veza I važnih kontakata. Što se finansijskog segmenta tiče – promene koje nastupaju uvode vas u jednu mnogo sigurniju životnu fazu po ovom pitanju.

Zdravlje

Vaš vladar jeste u znaku Jarca gde je egzaltiran, I gde je njegova energija jaka, ali obzirom da kvadrira vaš znak I polje ličnosti, ono što je neophodno jeste da umete da stanete. Postojaće potencijal da se previše trošite I iscrpljujete, ubeđeni u svoje “čelično zdravlje” što se može odraziti na imunitet.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.