Ovan-Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ljubav

Naglašeno polje partnerstava nagoveštava da će slobodni Ovnovi u ovom periodu biti spremni I otvoreni za pravu vezu. Vi ste se dosta smirili I stabilizovali, na ljubav gledate na malo drugačiji način I ne želite nešto prolazno I kratkotrajno, dosta vam je lutanja I menjanja, nesigurnosti. Odnos u koji možete ući na samom početku ovog meseca ima vrlo dobre predispozicije za trajnost, a u isto vreme će biti obojen velikim strastima I intenzitetom. U suštini, ceo mesec obiluje prilikama za ljubav, koje će nekako najviše da se otvaraju kroz poslovni segment I izlaske, dok bi drugi deo oktobra više potencirao na poznanstvu sa osobama na putovanju ili koje su iz drugog mesta. Jupiter u polju ozbiljnih partnerstava I braka, kao I mlad Mesec na samom početku oktobra u istom znaku – Vagi – uticaće odlično na one koji su u dužim emotivnim vezama. Vas dvoje ćete biti spremni da uvedete suštinske, pozitivne promene u svoju vezu I zato nije ni čudo što će drugi deo oktobra pokrenuti važna pitanja – ulazak u brak ili početak zajedničkog života. Srećno! Oni koji su već u bračnim zajednicama definitivno poboljšavaju komunikaciju sa partnerom. Sklad će ponovo postati prioritetan u vašem odnosu. Vas dvoje sada možete težiti proširenju porodice ili uraditi neke važne stvari vezane za dom u kojem živite – uzeti kredit za renoviranje ili pak za kupovinu većeg stambenog prostora.

Posao

Pred vama je odličan poslovni mesec. Vaš vladar Mars se nalazi u znaku Jarca I polju karijere, napredovanja, gde je njegova pozicija jaka I egzaltirana, pa svakako očekujte veliku posvećenost, odgovornost I organizaciju. Naglašeno je sve ono što je vezano za dogovore, za pokretanje novih poslovnih saradnji I pronalaženje osoba koje će biti spremne da se na pravi način uključe zajedno sa vama u posao. Jupiter vam u vašem polju saradničkih odnosa, ozbiljnih partnerstava – daje jednu veliku šansu da pokrenete neke priče, dok će Saturn, koji ovo polje aktivira sekstilom, omogućiti trajnost I pravu vrednost ovih poslova. Odličan je period I za one koji su nezaposleni – uložite sve svoje snage, a svakako ćete imati I podršku od strane poznanika, veza I važnih kontakata. Što se finansijskog segmenta tiče – promene koje nastupaju uvode vas u jednu mnogo sigurniju životnu fazu po ovom pitanju.

Zdravlje

Vaš vladar jeste u znaku Jarca gde je egzaltiran, I gde je njegova energija jaka, ali obzirom da kvadrira vaš znak I polje ličnosti, ono što je neophodno jeste da umete da stanete. Postojaće potencijal da se previše trošite I iscrpljujete, ubeđeni u svoje “čelično zdravlje” što se može odraziti na imunitet.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.