Ovan-Mesečni horoskop za oktobar 2022.

Oni koji mnogo očekuju verovatno će u potpunosti biti nezadovoljni situacijom u svojim emotivnim vezama i brakovima, bar u prvom delu meseca. Konstantno ćete se vraćati na iste situacije sa partnerom, u potpunosti onemogućeni da neke stvari razrešite na pravi način. Pojedini mogu u ovim „bitkama“ sa voljenom osobom čak početi da gube nadu da će nešto ikada krenuti na bolje. No, ne treba očajavati. Iako komplikovana, ljubavna situacija počinje da se rešava u drugom delu meseca. Ne samo da će se odnosi popraviti, već je itakako moguće podići ih na neki viši nivo. Neka duža emotivna partnerstva idu ka zajedničkom životu, čak i bračnoj zajednici. Ipak, trebaće mnogo stvari uskladiti, napraviti mnogo priprema, izboriti se sa nekom problematikom koja će čak dolaziti i od strane drugih ljudi koji pokušavaju da utiču na vašu vezu. Ali bitno je da se sve može raščistiti i rešiti. Ono što je najvažnije je, da posle dužeg vremena, kraj meseca dočekujete zadovoljni i mirni. Vredelo je boriti se, zar ne? Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, iako ćete pomisliti da vas sreća i prave prilike konstantno zaobilaze, vidi se da i za vas postoji itekako dobra šansa da započnete neki odnos koji ima šanse da traje. Doduše, prvo se morate suočiti (nadamo se – poslednji put) sa prošlošću koju nekako teško prevazilazite. Prvi deo meseca je namenjen baš za to – da se neke priče privedu kraju i da vi možete da oslobođeni, nastavite dalje. Drugi deo meseca je vaš – no, ono što se najviše nameće jeste pronalaženje partnera kroz poslovne okolnosti ili kroz neke svakodnevne obaveze. Zar je bitno gde vam je sudbina ugovorila susret, ako je to prava osoba za vas? Velika mogućnosti i započinjanja odnosa i kontakta sa osobama sa drugih prostora….

Posao

Tokom celog meseca vladar vašeg znaka je u tranzitu kroz polje poslovnih obaveza i znak Device. Svakako je da od ovoga ne da nećete moći da pobegnete, već je naprotiv, neophodno da se svakom, pa i najsitnijem problemu posvetite u potpunosti. Prva polovina meseca je dosta problematična i često ćete gubiti fokus, nadu, optimizam i smatrati da su se sama nebesa udružila u nameri da vas spreče da napravite bilo šta konkretnije. Saradnje će ići otežano, usporeno, a materijalni momenat je dosta nestabilan. Ipak, čini mi se da će se jedna forma preseka napraviti polovinom meseca, od tada aktuelne konjukcije Marsa i Jupitera u polju posla koji će otvoriti vrata nekim saradnjama (možda čak i sa strancima), ali će vas u svakom slučaju pogurati ka nekim mirnijim poslovnim vodama. Drugi deo oktobra je već mnogo pogodniji i za pokretanje novih poslova i za dizanje starih na jedan produktivniji nivo. Nemojte da zaboravite – od ulaska Saturna u vaše polje planova i ekspanzije (a tamo će biti sve do kraja 2017-e godine) morate biti malo realniji i sa punom pažnjom i odgovornošću se posvetiti onome što nameravate da pokrenete. Samo na taj način ćete izvući najbolje iz ovog dugogodišnjeg perioda.

Zdravlje

Znak Device je vaše polje zdravlja, i obzirom da ćemo tokom ovog meseca imati stelijum planeta u njemu, morate dosta ozbiljno shvatiti i svoje svakodnevne navike i svoje stanje organizma. Prvenstveno se stres i nervoza mogu odraziti kroz digestivni trakt, kroz probavu, rad creva. No, ne treba zaboraviti – sada možete napraviti neke značajnije zaokrete, ostaviti loše navike i posvetiti se više sebi!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.