Ovan-Mesečni horoskop za septembar 2021.

Ljubav

Ono što je vama lično bitno jested a će vladar vašeg znaka tokom celog septembra imati nesmetan “put” kroz znak Strelca, znak velike energije, ali I slobode. Oni koji su trenutno usamljeni, neće teško doživljavati to što su bez partnera jer će zadovoljstvo I ispunjenost pronalaziti u kontaktima sa prijateljima, u putovanjima, u jednoj formi bezbrižnog I lagodnog provoda. Ipak, ovo ne znači da nebo ne sprema ljubavne prilike za vas, što će biti najnaglašenije u drugoj dekadi ovog meseca. Neki od vas će tada osetiti potrebu da se konačno smire I to samo iz razloga što će osoba koju budete upoznali biti neko ko će vam se jako brzo podvući pod kožu I ka kojoj ćete osetiti veliku strast. Iako će odnos započeti na malo neobaveznim osnovama I na samom početku može izgledati kao da je ovo više seksualno-vatrena “kombinacija” nego nešto što može potrajati, vreme vas može razuveriti I doneti potrebu da sa ovom osobom produbite vezu I ostvarite nešto mnogo konkretnije I važnije. Ovnovima u emotivnim vezama I brakovima smeše se zaista neki lepi dani. Jupiter ulazi u vaše polje ozbiljnih partnerstava I braka I prvenstveno će baciti akcenat na one u dužim vezama – vi itekako možete poželeti da svoju priču uozbiljite, tako da ne sumnjam da su itekako mogući počeci zajedničkog života, veridbe I brakovi u ovom periodu. Oni u bračnim zajednicama bez većih problema će funkcionisati u skladnoj vezi sa partnerom.

Posao

Prva dekada meseca biće prilično naporna u poslovnom segmentu. Pomračenje Sunca u polju poslovne svakodnevice, kao I prisustvo retrogradnog Merkura u istom polju doneće komplikacije, nerazumevanje sa saradnicima I kolegama I verovatno izvući na svetlost dana neke pogreške I propuste iz prethodnog perioda. Promene koje počinju da se dešavaju ne idu vam u korist I pojedini mogu biti zabrinuti za očuvanje svojih radnih mesta. Obratite veliku pažnju na papirologiju, arhiviranje dokumenata, ali I na dogovore I potpisivanje ugovora. Od druge dekade situacija se menja na bolje, Jupiter ulazi u vaše polje ozbiljnih partnerstava I od tog trenutka će vam donositi velike mogućnosti za ostvarenje povoljnih saradnji I partnerskih odnosa. Nezaposlenima savetujemo veću aktivaciju u drugom delu septembra, jer se neke poslovne šanse mogu neočekivano otvoriti pred vama. Finansijski segment će biti stabilan.

Zdravlje

Prva polovina meseca je dosta nepovoljna. Vaši energetski potencijali su smanjeni I neophodno je da više posvetite pažnje sebi, svom odmoru, zdravijem načinu ishrane. Polovinom perioda, pomračenje Meseca u polju podsvesti može dovesti I do mentalnog disbalansa, nesanice, blage depresije.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.