Potući se – šta znači sanjati tuču?

Sanjati da vidite tuču
Ako u snu vidite tuču, to znači da se nikada ne mešate u tuđe probleme. Moguće je da drugima delujete nezainteresovano, ali ne želite da vam sutra neko prebaci da je vašom krivicom nešto uradio. Takođe nikome ne dozvoljavate da vama govori kako da se ponašate.

Sanjati da se tučete sa svojom ženom/mužem
Ukoliko se u snu tučete sa svojom ženom/mužem, to upozorava da vam predstoji svađa u kući. Verovatno će povod biti sitnice koje će vam smetati više nego ranije. Bićete svesni da ste sami krivi jer niste na vreme uticali na partnera/partnerku da promeni loše navike.

Sanjati da tučete ženu/muža
Kada u snu tučete ženu/muža, to implicira da vam je neverna/neveran. Može se desiti da ćete posumnjati da se viđa sa drugim/om. Želećete da saznate istinu, ali nećete imati ideju kako da se postavite.

Sanjati da tučete dete
Ako u snu tučete dete, to označava nemoć. Verovatno arogantnim ponašanjem prikrivate svoje slabosti. Ne dozvoljavate drugima da vam se približe i da vas bolje upoznaju jer se plašite da će shvatiti koliko ste osetljivi i da će vas povrediti ili ismejati.
Sanjati da ste se potukli sa jačim od sebe
Ukoliko u snu tučete jačeg od sebe, to ukazuje da ste hrabri. Vi ne odustajete od svojih principa i trudite se da uvek budete na strani istine. To vam je često u životu stvaralo nevolje, ali drugačije ne biste umeli da se ponašate, niti da funkcionišete.
Sanjati da vas neko tuče
Kada u snu vas tuku, to znači da će vas neko kritikovati. Moguće je da, koliko god se trudili, ne uspevate da udovoljite osobi iz okruženja do čijeg vam je mišljenja stalo. On/a osuđuje sve što uradite pa uvek imate osećaj da manje vredite i da ne zaslužujete njegovo/njeno poštovanje, ljubav, itd.

Sanjati da učestvujete u masovnoj tuči
Ukoliko u snu učestvujete u masovnoj tuči, to implicira da ste na javi okruženi neprijateljima. Verovatno vam govore ono što želite da čujete, a iza leđa spletkare i trude se da vam naude. Često ne umete da ocenite ko vam misli dobro pa ljude koji su surovo iskreni smatrate zavidnim i podmuklim.

Sanjati da ste započeli tuču
Kada u snu započnete tuču, to znači da ćete ishitreno reagovati. Moguće je da ćete biti nervozni i da ćete reći ili uraditi nešto zbog čega ćete se kajati. Vaš odnos sa osobom koju ćete povrediti će biti uzdrman pa ćete morati da pazite na ponašanje.

Sanjati da ste pobedili u tuči
Ako u snu pobedite u tuči, to ukazuje da ćete zavesti red. Verovatno živite, družite se ili sarađujete sa neozbiljnim ljudima koji ne završavaju svoje obaveze na vreme. Bićete primorani da im očitate bukvicu i da im zapretite da takvo ponašanje nećete tolerisati.

Sanjati da ste sprečili tuču
Ukoliko u snu sprečite tuču, to znači da ćete pomiriti dve bliske osobe. Moguće je da se radi o prijateljima koji će zaboraviti koliko jedno drugome znače. Vi ćete ih podsetiti na mnoge lepe i teške trenutke koje su zajedno preživeli i zamolićete ih da se ne inate.
Sanjati da ste povređeni u tuči
Kada ste u snu povređeni u tuči, to implicira da ćete nekoga braniti. Verovatno se radi o osobi kojoj će biti naneta nepravda. Pokušaćete da mu/joj pomognete da je ispravi, ali vi ćete izvući deblji kraj.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, učestvovali, započeli, pobedili, sprečili ili bili povređeni u tuči, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija tuče
Tuča je nasilna radnja čija je namera da se uspostavi dominacija nad protivničkom stranom.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.