PRODALI DUŠU ZA ZLATO

Južnu Srbiju zahvatila je groznica potrage za zakopanim blagom. Poneko ga i nađe, ali po strašnoj ceni.
Poslednjih godina južnom Srbijom vlada prava zlatna groznica. Vreme teške nemaštine i beznađa pritislo je ljude i mnogi su se okrenuli snovima o zlatu i iznenadnom bogatstvu. Izmileli su na svetlost dana stari turski rukopisi, razne čudne naprave za skidanje prokletstva sa eventualno nađenog blaga, a nekima je put do blaga pokazan u snovima. Da nije reč samo o pustim maštanjima pokazuje i iznenadna promena materijalnog stanja pojedinih kopača zlata, ali kojom se cenom sve to plaća videće se u pričama koje slede.
Priča je kao iz scenarija za američke horor filmove i nikako se ne uklapa u idilične seoske pejsaže nedaleko od grada Trgovišta.
X.X. je povučen i tih mladić sa sela kod koga niko nikada nije primetio neobično ponašenje u bilo kom pogledu. Njegov se život nije razlikovao od životarenja hiljada besposlenih mladića i devojaka. A, onda, jedne noći u san mu je doščo biće koje mu je u vrlo ubedljivo i sugestivno obećavalo nebrojena svetsak blaga, slavu i moć. I nije mu puno trebalo da momka ubedi da prihvati sve postavljene uslove za tako veliku nagradu.
X.X. je bez provere uzeo zdravo za gotovo sve priče tog demonskog bića i pristao na nešto najstrašnije – da prinese ljudsku žrtvu u krvi.
Odlučivši da ispuni taj uslov koji ga je delio od bogatstva, mladić je skovao plan. Uzeće taksi i tražiče da idu prema Trgovištu, najverovatnije prema mestu koje mu je posebno naznačeno, tamo će nesrećnog čoveka ubiti, obaviti određeni ritual i čekati da mu se put ka bogatstvu otvori. Tako je i uradio. Mrtvo i poluizgorelo telo taksiste ljudi su našli u jednom šumarku nekoliko dana kasnije, a nesrećnika koji je to uradio policija je uhapsila u obližnjem selu. Uhvaćen je u kolima ubijenog, a on se nije ni krio – toliko je bio uveren da je pod zaštitom bestelesnog bića koje mu se predstavilo u svojoj slavi i moći.
Priča se ovim ne završava. Šapatom i poluzvanično prenose se vesti da je na istom mestu pronađen još jedan leš i da se tu često nailazi na bačenu krvavu odeću, a od prvog sumraka meštani zaobilaze to ukleto mesto.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.