Rak-Mesečni horoskop za januar 2022.

Ljubav: Nečija naklonost će vam imponovati. Niste se nadali. Ma šta nadali, ni u snu niste sanjali da će baš ta osoba pokazati svoje interesovanje za vas. Niste svesni da ste u centru pažnje, jer ste više za onu varijantu da se tiho i van pogleda ljudi dešava udvarenja, ljubav… Bračnima se dešava flert. Mogu da se pravdaju i kažu da nisu mogli da izbegnu, ali… Hmm… ma uživajte, ionako neće dugo trajati. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, bićete na ispitu svom partneru. Neke stare greške su ponovo dobile zeleno svetlo kroz priču nekih ljudi. Tenzija i svađa su mogući oko 12.januara kada je takva situacija u pitanju.

Posao: Neko od saradnika očekuje da vi preuzmete potpuno odgovornost. Ne biste trebali ni da se premišljate, ali u ovom trenutku vi to ipak činite. Mala greška, pogrešan potez i vi možete u toj priči izvući deblji kraj. Finansije su uglavnom u redu, ali će oko Nove Godine i praznika partner napraviti veće troškove.

Zdravlje: Izbegavajte alkohol i prekomerno pušenje. Jedna od čestih problema koji se javljaju kod vas tokom ovog meseca je problem sa debelim crevom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.