Rak-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Da se tokom ovog meseca možete zaljubiti – pa, možete. Obzirom da će i Sunce i Merkur tranzitirati kroz vaše polje ljubavi, itekako može biti dešavanja na emotivnom planu. No, pitanje je koliko sve ovo može biti dobro i stabilno i u kojoj meri će vam doneti ono što priželjkujete – stabilnost i pružanje ljubavi bez granica. Naime, sama slika ulaska u ovaj mesec upozorava Rakove – ne ulazite prebrzo u nešto, a pogotovo ne ulazite u neki odnos privučeni strašću i seksualnim „ludilom“. Jer sve može ostati baš samo na tome. Naglašena je fatalnost, ali je naglašen i momenat avanture, neobaveznosti. Da me ne shvatite pogrešno, niko vam ne brani da započnete nešto, samo nemojte odmah početi da planirate budućnost i da zidate kule u vazduhu. Sačekajte malo da vidite šta druga strana ima da vam ponudi i koliko je iskreno ušla u sve ovo sa vama. Da se ne biste razočarali kasnije. Dokle god idete korak po korak i sa potrebnim oprezom, sve će biti u redu. Rakovi u dužim emotivnim vezama i brakovima imaju dve mogućnosti pred sobom….ukoliko se vi i partner u potpunosti posvetite jedno drugom i potrudite da rešite zajednički probleme u vašoj vezi, pred vama je period koji bi itekako mogao da vašu vezu oporavi ili čak uzdigne na viši nivo. Međutim, ukoliko budete skloniji tome da bežite od problema i da se oboje okrećete nekim svojim aktivnostima, nadajući se da će teškoće nestati same od sebe, treća dekada meseca bi mogla doneti velike probleme i u nekim vezama čak i raskid. Moguće je da će se umešati i treća strana.

Posao

Kako god okrenuli, najbolje će tokom ovog meseca proći oni koji imaju privatne ili porodične poslove. Ovo polje je Rakovima u potpunosti otvoreno u smislu pokretanja novih saradnji i dobrog finansijskog prosperiteta. Jedino je poslednja dekada meseca nešto napornija i tada bi trebalo voditi računa o gubicima i ne ulagati novac u nove projekte. Generalno, Rakove očekuje slična situacija kao tokom oktobra, s tim što bi trebali da sa malo manje napora i gubitaka prolaze u svojim poslovnim relacijama. I dalje vam stoji veliki broj obaveza i „otvoreni frontovi“ na više strana, pa ćete dosta truda morati da ulažete i u najosnovnije, redovne zadatke, jer će vam dosta toga odvlačiti pažnju i ometati koncentraciju. Finansijskih priliva će biti u većoj meri, ali će zato biti povećani i troškovi, pa ćete uglavnom biti na istom. Treća dekada novembra je dobra da sklopite dobar ugovor sa strancima ili da razgovarate sa nadređenom osobom o unapređenju ili poboljšanju materijalnih uslova.

Zdravlje

Dokle god je Saturn u tranzitu kroz vaše polje zdravlja (a tamo će biti sve do kraja 2017-e) morate stanje svog organizma shvatiti ozbiljno i truditi se da na najbolji način prođete kroz ovaj period. Odgovornost prema sebi donosi najbolje rezultate, pa se odreknite nekih loših navika i uvedite dobre.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.