Rak-Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Ljubav

U vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava I braka nalazi se tranzitni Mars, čiju energiju možete iskoristiti I pozitivno I negativno. Naime, podrška od strane Jupitera u vašem polju doma I porodice, kao I mlad Mesec u ovoj kući početkom oktobra, daju vam novu priliku, novu šansu, da emotivne relacije koje su vam važne učvrstite I stabilizujete. Ako je to ono što zaista želite – Mars će vam doneti novu snagu, više obostranog truda I strpljenje da ojačate svoj odnos. Međutim, njegovu energiju možete iskoristiti I za svađe I sukobljavanje, što definitivno ne bi dovelo do ničeg pozitivnog. Dobro razmislite kako ćete I na koji način graditi svoje ljubavne odnose u ovom periodu. Veliku priliku ste dobili, sada je I iskoristite. Ako su neki od vas upleteni u neku formu tajnog odnosa, koja se naglo razvila tokom prethodnog meseca, budite obazrivi – sve ono što se dešava između vas I “tajne ljubavi” postajaće sve intenzivnije I lako vas može odvući od redovnog partnerstva. Usamljeni Rakovi – Venera je u tranzitu kroz vaše polje ljubavi, a u trećoj dekadi tu ulaze I Sunce I Merkur. Slobodno očekujte velike aktivnosti, mnogo novih poznanstava, dobar provod, flertove I zabavu do ranih jutarnjih časova. Kod mnogih od vas je međutim prisutna potreba da se jače vežu I da nađu partnera sa kim mogu da grade ozbiljan odnos. Drugi deo meseca doneće vam prave prilike baš za to.

Posao

Sunce, koje vlada vašim poslovima I finansijama, u znaku je Vage do početka treće dekade oktobra, pa obećava pripadnicima vašeg znaka solidne saradnje I dobre partnerske relacije. Takođe, lakše ćete uspevati da se izborite sa zahtevnim obavezama, pa nije ni čudo što će neki od vas u drugom delu ovog perioda imati šansu da poboljšaju svoj poslovni status. Sa nadređenima se trudite da funkcionišete u kompromisnoj varijanti, naročito tokom druge dekade, jer ćete tada vrlo često biti iznervirani kritikama upućenim na vaš način rada. Nezaposleni Rakovi neka se aktiviraju od samog početka meseca, jer su pred vama više nego dobre šanse da nađete adekvatan posao za sebe. Neki od vas će imati priliku za češća poslovna putovanja, a naročito ćete biti aktivni polovinom oktobra. Očekujte da se obim poslovanja proširi, naročito onima koji imaju porodične firme ili privatni biznis. Finansije korektno.

Zdravlje

Dosta solidan mesec u zdravstvenom segmentu. Ako ste pripadnik mlađe generacije – više obratite pažnju na imunitet od drugog dela oktobra. Oni koji su nešto stariji neka vode računa o urogenitalnom traktu. Ako imate tegoba vezanih za kičmu, ruke, ramena – naći ćete adekvatnu terapiju za sebe.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.