Rak-Mesečni horoskop za oktobar 2022.

Prvo za one u brakovima, kao i za one Rakove koji su u dužim emotivnim vezama – Mlad Mesec u polju doma i porodice donosi pripadnicima ovog znaka da stvari u porodičnom okruženju počinju da idu na bolje. Ne treba zaboraviti da je simbolika Mladog Meseca – nov početak – tako da od početka druge dekade oktobra uložite više diplomatije, više šarma, više volje i želje za balansom u odnos sa bračnim partnerom i sve će doći na svoje mesto mnogo brže nego što mislite. Istina je da stvari neće ići baš kao „po loju“ u početku, mnoge stvari vas dvoje morate da iznesete na dnevni red i rešite, ali smatram da postoji velika šansa da se prilagodite jedno drugom i nastavite dalje zajedno mnogo bolje nego do sada. Pojedine duže emotivne veze mogu krenuti kroz formu zajedničkog života i braka jer shvatate da je osoba koja je pored vas baš ona – prava. Prošli ste kroz teške periode, prošli ste kroz možda i neku formu odvajanja, i više ne želite da se igrate i čekate. Vreme je za prave stvari. Ako ćemo suditi po slici samog ulaska u ovaj mesec – slobodnima se ne smeše baš neki naročito srećni trenuci. Naglašena je potreba za ljubavlju, ali su naglašene i okolnosti koje ne dozvoljavaju da do toga lako dođe. Moram da priznam da ne vidim nešto pravih šansi da se zaista ustalite u jednoj emotivnoj vezi i da će se sve odvijati u manje više prolaznim varijantama ili ćete se jako brzo razočaravati u nove ljude koje upoznate. Mislim da je možda bolje da jedno vreme budete sami. I to ima svojih prednosti….

Posao

Tokom celog meseca će biti naglašen problem u više poslovnih segmenata. Prvo – odnosi sa partnerima i saradnicima će biti dosta teško uskladivi i moguće je da će neke od saradnji tokom ovog perioda biti i prekinute ili upasti u ozbiljnu krizu. Drugo – suočavate se sa gomilanjem poslovnih obaveza koje nikako ne možete da ispoštujete na vreme pa ćete povremeno imati ozbiljne padove energije i iscrpljivanje. I treće – komunikacija sa ljudima sa kojima radite je u blago rečeno katastrofalnom stanju i odavde je moguće da će i ići koren svih problema. Vidite, ulaskom Marsa u znak Device, vaše polje komunikacije, dogovora – vi jeste dobili jednu jaku i podsticajnu energiju, ali je problem u tome kako je uskladiti a da vas druga strana ne shvati kao napadača, kao nekoga ko je neodmeren i sa kim se ne može dogovoriti. Ili ćete pak vi tako doživljavati drugu stranu….Moguće je da će problematika po ovom pitanju biti naglašenija u prvom delu meseca, dok ćete u drugom već uspevati da neke stvari pomirite u sebi, da ne brzate, već da uključite i malo više lepih manira i tolerancije u odnose sa drugima. Na neke velike prilive slobodno ne računajte, a sa ovim što zarađujete dosta ćete teško pokrivati svoje obaveze i dugovanja.

Zdravlje

Mesec kada energiju lako gubite a jako je teško nadoknađujete. Ako želite da koliko toliko zadržite otpornost svog organizma, moraćete da usvojite da povremeno morate povući ručnu kočnicu i odmoriti se. Velike probleme donose i stresne okolnosti sa kojima ne umete lako da se izborite.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.