Ribe-Mesečni horoskop za avgust 2021.

Posao

Na poslu se situacija postepeno komplikuje. Saturn, koji duže vreme dominira vašim poljem poslovnih aktivnosti, sprema se za okret, što znači da u realnom životu donosi konfuziju i najavljuje neizvesnu situaciju. Njemu će se vrlo brzo pridružiti i Mars koji pojačava i ubrzava loše uplive pa će se veliki broj pripadnika znaka mimo svoje volje naći na poslovnoj prekretnici. Mogući su gubici posla, zbog raznih restriktivnih mera i smanjenja viška zaposlenih, ili zbog nove sistematizacije i drugih organizacionih promena. Oni koji imaju privatan posao mogli bi da se suoče sa gubicima i finansijskim problemima koji će presudno uticati na nastupajući period u smislu ozbiljnih rezova na poslu ili čak gašenja posla. Jupiter, vladar znaka u polju koje se povezuje sa partnerskim odnosima u poslovnom smislu daje mogućnost spajanja sa nekom jačom firmom ili sa nekim ko je povezan sa inostranstvom. Pripremite se za razne poslovne “turbulencije”.

Ljubav

Iako početak ovog perioda ne nagoveštava burna događanja na ljubavnom planu, takva situacija neće još dugo potrajati. Ustaljenu monotoniju remeti Merkurov ulazak u znak Device, 31. jula, a dodatno uzbuđenje doneće 5. avgusta i Venera u polju partnerstva. U tom periodu moglo bi da dođe do potpunog preuređenja odnosa. Sve vrste veza, bilo da su kratkotrajne, duge ili bračne, biće na na nekoj vrsti testa u narednim nedeljama. Stelijum, koji u znaku Device formiraju Merkur, Venera i Jupiter, uneće suštinske kvalitativne promene vašeg odnosa sa partnerom na duže staze. Veze i brakovi koji su već duže u krizi okončaće se u ovom periodu. Slobodni pripadnici znaka imaće proširen izbor, što nekad i nije prednost jer će teže izabrati pravu osobu, pa je neophodno da osim emocija i srca, prilikom izbora uključe i razum.

Zdravlje

Mogući kardiovaskularni problemi, povišen pritisak ili srčana aritmija. Pazite na ishranu, izbegavajte stresne situacije, manje se nervirajte.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.