Ribe-Mesečni horoskop za jul 2022.

Pun Mesec je početkom meseca u polju uzvraćene ljubavi, a polovinom jula Mlad Mesec u polju ljubavi koju dajete drugima. Svoj odnos prema emotivnom segmentu očigledno morate da promenite. Možda ste navikli da se svet obrće oko vas, ali to očigledno nije tačno. Novi emotivni počeci su jako naglašeni, obzirom da će kroz polje ljubavi tranzitirati i Sunce, Mars, Merkur. Ovo ne znači da će ti počeci biti lagani, već da morate uložiti dosta da biste isto toliko i dobili. Pošto je srećna konjukcija Venere sa vladarom vašeg znaka, Jupiterom , boginja Fortuna će vas ipak blagonaklono pogledati i doneti vam vezu koja može da traje. Ne treba zanemariti da je u celu ovu igrariju uključen i Neptun iz vašeg znaka, pa ćete možda poželeti da sve ovo ne bude baš javno i otvoreno. Radije ćete uživati sa voljenom osobom sklonjeni od radoznalih očiju, na mestu gde možete u potpunosti da pustite svoju emotivnu i duboku dušu da se raspojasa. Što se dužih emotivnih veza i bračnih odnosa tiče, ovo je period kada svoje relacije možete popraviti, poboljšati i postaviti na neke drugačije, stabilnije odnose. Ipak, očekujte povremene ispade ili vas ili emotivnog partnera, jer ceo ovaj proces neće biti baš lagan. Nekih stvari, stavova, ponašanja se i vi i voljena osoba morate rešiti da biste nastavili dalje zajednički na pravi način.

Posao

Mesec je odličan da pokrenete ono što ste planirali, zamislili. Privatni poslovi su postavljeni više nego dobro i ako je to bila jedna od vaših namera – sada je vreme i da se realizuje. Vladar polja posla i zarada, Mars, u mekom je znaku Raka, što samo znači da će biti potrebno uložiti više napora u sve, ali u isto vreme vama donosi istrajnost i želju da ne odustajete. Možda odnosi sa kolegama neće biti baš najsjajniji tokom ovog perioda, ali ćete ipak uspevati da se uskladite, ne zato što se volite, već zato što ste potrebni jedni drugima. Tokom ovog meseca sposobni ste da komunicirate na pravi način sa poslovnim saradnicima, pa iskoristite ove dobre aspekte, naročito za pokretanje nekih saradnji i dogovora koji se već izvesno vreme razvlače. U polju svakodnevnih poslovnih obaveza je konjukcija Venere i Jupitera – novac vam ide kroz ono što regularno radite, ali i od poslova koje možete obavljati honorarno. Ovo je dobar period i za nezaposlene da se konačno pronađu kod poslodavca koji im odgovara i koji ume da prepozna trud i sposobnost.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je dosta solidno postavljena tokom celog ovog meseca. Ipak, koristite svaku priliku za odmaranje da biste dodatno doprineli ovom stanju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.