Ribe-Mesečni horoskop za maj 2021.

Ljubav

I sami ste svesni da vaši partnerski odnosi već duže vreme klackaju i da su u potpuno promenljivoj fazi. Ni vi ni partner niste u najsjajnijem raspoloženju, ali ćete lično vi krenuti sa dizanjem u prvoj dekadi maja. Naime, mlad Mesec u polju pokreta i komunikacije, kao i direktno kretanje vladara vašeg znaka, Jupitera u polju partnerskih odnosa doneće vam potrebnu energiju i aktivnost tokom ovog meseca. Krenućete junački u ponovno i potpuno osvajanje vašeg dragog bića. Ne kažem da imate neke lagane momente pred sobom, ali će rezultati svog vašeg truda biti i više nego izvesni, ali će postati očigledni tek u trećoj dekadi maja, kada se ljubav, mir i stabilnost na velika vrata vraćaju kod vas. Prema tome, drage Ribe, postavite sebi cilj – vratiti zajedništvo i ljubav u vaš odnos – ne odustajte i računajte na uspeh! Ukoliko ste sami, možda ćete biti u nekoj vrsti statičnosti i dubioze u prvoj dekadi ovog meseca. Već nakon toga, dolazi do velikih promena, vi ćete biti u pokretu i spremni za nova poznanstva, koja će se nekako sama od sebe otvarati pred vama. Spuštamo zavesu na jednom problematičnom prethodnom periodu i otvaramo nove puteve ka ljubavi, ka radosti i nekim lepim momentima. Možda je prava osoba baš tu negde, oko vas, u vašoj okolini. Stvari će se iskristalisati u poslednoj dekadi meseca.

Posao

Vladar polja posla i novca tokom celog meseca će ići retrogradnim hodom, pa je potrebno da se posvetite postojećim poslovima i da tu vidite i sagledate šta je ono što možete ispraviti i na taj način unaprediti svoje poslovanje. Situacije će krenuti nekim bržim, ali i lakšim tokom od kraja prve dekade maja. Tada su mogući novi kontakti, novi dogovori i imaćete osećaj da ponovo stajete na svoje noge. Pojedinima stoji veći broj poslovnih putovanja na kojima će moći da ostvare značajnije rezultate. Ono što je potrebno jeste da obratite pažnju na svaki segment dogovora, da ne brzate, jer nemojte zaboraviti – planeta dogovora Merkur ima nešto lošiju poziciju, pa su greške i propusti itekako mogući. Finansijskim segmentom nećete biti zadovoljni u potpunosti, a i troškovi će biti povećani i dalje. No, ako budete funkcionisali strpljivo i rešavali probleme jedan po jedan, ne sumnjam da ćete se radovati konačnim rezultatima ovog meseca!

Zdravlje

Vi lično ćete početi da se osećate mnogo bolje već krajem prve dekade maja. Vladar polja zdravlja u znaku Bika govori o tome da su neki procesi u telu usporeni, da je metabolizam loš i da je potrebno obratiti pažnju na način ishrane, ali i na rekreaciju. Ne budite lenji, vreme je da se aktivirate!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.