Ribe-Mesečni horoskop za mart 2022.

Ljubav: Merkur, vladar vašeg polja partnerstva se nalazi u vašem 12.polju u prvom delu meseca i tim prisustvom će vam doneti blokade, frustracije, strahove. Tokom tog perioda neće vam se ništa bitno dešavati u emotivnim odnosima, a možete biti totalno zapostavljeni od strane partnera. Imaćete osećaj da vas voljeno biće ne razume i da vas namerno stavlja u neku vrstu izolovane pozicije u odnosu na njega/nju. U mislima će vas opsedati razočarenja i degradiranost. Venera, planeta ljubavi će biti zainteresovana za rešavanje praktičnih problema, a ljubav ćete ostaviti po strani na neko vreme. Ona ( Venera ) će više kod vas sada potencirati realna pitanja, a sentimente će pokušati da stavi u okviru logičnog. Merkur je i vladar četvrtog polja za znak Riba, a u drugoj polovini meseca ulazi upravo u vaš znak. Ovo je mnogo bolja energija koja vam donosi mogućnost da se stabilizujete na porodičnom planu, kao i da emotivna pitanja rešavate na jedan jasniji način. U drugom delu meseca Venera sa ulaskom u znaku Bika vam donosi zadovoljstva na putovanjima, kontaktima sa ljudima iz nekih drugih mesta, država. Razgovori mogu da budu obojeni sentimentima.

Posao: Sunce je u vašem znaku gotovo čitavog ovog meseca ( do 21.marta ). Dobre pozicije za uspeh, bolja organizacija, bolji koncept za napredak… Pored toga Jupiter iz polja polja posla, kao i Saturn koji se nalazi u polju karijere podržavaju vatrenim trigonom polje novca u kome se nalaze mnoge planete ( Venera, Mars, Uran ) pa će oživeti ovo polje na pravi način, mada će i troškovi biti prisutni ( Južni Mesečev čvor je takođe prisutan u polju novca za Ribe ). U svakom slučaju polja karijere, posla i novca će podržati jedna drugu pa možete da imate uspeha tokom ovog meseca. Ipak, ne žurite sa odlukama. Riziku nije mesto sada.

Zdravlje: Sunce u vašem znaku daje energiju, vitalnost pa ćete većim delom ovog meseca da budete stabilni na ovom polju. Ako nekim slučajem imate nekih zdravstvenih problema, pravo je vreme da ih rešavate.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.