Ribe-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Bili slobodni ili ne, ovaj mesec svakako obećava mnogo bolja ljubavna dešavanja. Ako ništa drugo, malo ćete se razmrdati, jer ste se u poslednje vreme posvetili u potpunosti poslu i zaboravili na sve životne čari. Usamljenima definitivno novembar donosi pravu osobu u život i to u drugoj i trećoj dekadi. Privlačenje će biti na prvi pogled i obostrano i imaćete osećaj da se poznajete celog života i da ste samo čekali pravi trenutak da se ponovo nađete, susretnete. Strast će se dobrim delom umešati u ovu vezu, pa je pred vama jedno podsticajno vreme kada ćete, makar delimično, moći da nadoknadite sve ono što ste propustili u ranijem periodu. Jedini savet je da ne upadnete opet u svoju radnu kolotečinu i ne zanemarite ljubav u trećoj dekadi meseca. Neka vas ova pozitivna energija nosi, zaslužili ste je. Oni u emotivnim vezama i brakovima došli su u period velikih promena. Sada je pravi trenutak za ozbiljne priče, za vraćanje ljubavi i poleta u vaš odnos. Nemojte dozvoliti da ovo vreme prođe jer se sada možete povezati mnogo dublje i značajnije nego do sada. I za vas je savet da bacite akcenat na strast, da uživate u svakom trenutku provedenom zajedno, a da neke sitne probleme i rasprave odložite ili zanemarite. Ništa nije bitnije od vas dvoje. Uživajte do koske, ne vraćajte se na ono što je bilo i neke prošle greškice oprostite partneru. Kao i on vama.

Posao

U novembru vam je najvažnije da vam se isplati ono što radite. Razumem vašu opterećenost novcem u ovom periodu, jer suviše ste dugo u materijalnoj stegnutosti i prosto tražite način da vam bude adekvatno plaćeno za ono oko čega se trudite i „ginete“. Ne mogu poreći da su dobre finansijske prilike pred vama tokom celog meseca, ali ono što je važno je da u svakom momentu budete u nekim legalnim tokovima i da ne primenjujete manipulaciju ili ulazite u rizična ulaganja. Ako vas i povuče jedna takva ponuda u trećoj dekadi novembra, slobodno računajte na to da ćete sigurno ostati na gubitku. Prema tome, pamet u glavu. Potrebne su promene u poslovnim saradnjama i vi ćete pokušavati da napravite povoljnije dogovore za sebe, a da u isto vreme olakšate teret obaveza koji je na vama. Na žalost, od mnogo posla sada ne možete pobeći, zato makar ugovorite duže rokove ili veću materijalnu nadoknadu. Sam kraj meseca može doneti jednu značajnu saradnju sa strancima ili firmama koje su povezane sa inostranstvom.

Zdravlje

Dosta dobre zdravstvene prilike i čini mi se da ćete vi lakše nego drugi proći kroz novembar. Međutim, zbog slabe pozicije vladara vašeg znaka, Jupitera i prisustva Marsa u polju kriza, povreda – budite obazrivi. Stomačna regija i dalje predstavlja najveći problem Ribama.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.