Ribe-Mesečni horoskop za oktobar 2020.

POSAO: Vaše polje karijere je pomalo ugroženo kvadratima, težim aspektima Saturna, Venere i Marsa. Ovde je važna saradnja sa nekim, koja može biti poljuljana nekim vašim nepromišljnim izjavama. Pazite kakav pristup imate, kako govorite, komunicirate. Možda i kažete nešto što niste hteli, ali desilo se. Lakše će vam biti kada Jupiter napravi trigon ulaskom u Škorpiju, gde će vaša emocija, a posebno intuicija, proraditi na jednom višem nivou. Zarađujete pomoću Raka, Škorpije, Jarca, Ovna ili Device.

LJUBAV: Emotivni život vam se odvija brzo. Morate da donesete odluke o tome koliko možete da preduzmete odgovornost i sve što nosi jedna zajednica. Ribe u braku moraju posebno da obrate pažnju na ovo, dok će oni koji traže ljubav biti u nekoj vrsti sna, sanjarenja i dobar deo meseca provesti u idealizaciji nekog posebnog tipa ljubavi ili partnerstva. Susret sa Strelcem menja sve!

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. I vi ste, kao većina vodenih i zemljanih znakova, pod lošim uticajem kada je metabolizam u pitanju. Fitnes, sport, meditacije za one manje fizički aktivne.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.