Ribe-Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju promena početkom oktobra nagoveštava da biste I vi I partner trebali da uvedete značajne promene da biste unapredili vaš odnos. Naime, evidentno je da je protekli period, koji je bio dosta komplikovan, itekako ostavio traga na vašim bitnim emotivnim relacijama. Dobro je da ste oboje svesni da je komunikacija I usklađenost vaš osnovni problem I da je neophodno da se u ovom segmentu sredite I stabilizujete. Sada zaista I imate prilike za tako nešto, a čini mi se da će druga dekada oktobra u suštini I označiti taj preokret I okretanje u većoj meri jedno prema drugom. Treća dekada pripadnicima vašeg znaka već donosi mnogo bolju komunikaciju, porast ljubavi I strasti I jaču povezanost sa voljenom osobom. Samo jedan savet za vas – ne može jedna osoba napraviti problem, kao što ga ne može samo jedna rešiti. Oboje snosite svoj deo krivice za trenutnu situaciju, pa je neophodno da oboje I učestvujete u procesu “izlečenja”. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, nove emotivne priče I počeci su pred vama. Mlad Mesec (ova planeta vlada vašim poljem ljubavi) I to u polju strasti, promena – doneće Ribama početak jedne neobično strasne I uzbudljive veze. Ova osoba će umeti na pravi način da vam priđe I “podvuče vam se pod kožu”, pa nije ni čudo što ćete jako brzo već biti na sedmom nebu. Najjače predispozicije za početak ovih zanimljivih dešavanja su tokom druge dekade oktobra.

Posao

Proces promena u poslovnom segmentu, koji je značajnije započeo tokom septembra meseca (mada na prilično turbulentan I vama lično neprijatan I težak način) nastavlja se I tokom oktobra, ali u potpuno drugačijoj atmosferi. Komunikacija sa saradnicima, kolegama, nadređenima, koja je bila vaš kamen spoticanja, sada je mnogo stabilnija I lako je dogovoriti se sa drugima, naći kompromis I zajednički jezik. Vladar vašeg polja posla, Mars, u odličnoj je poziciji na vaš znak, I na mestu svoje egzaltacije, što će Ribama doneti jake mogućnosti za napredovanje, ali I učvršćivanje postojećih poslovnih pozicija. Druga dekada meseca može vam doneti prolaznu nervozu I neke papirološke probleme, a u ovom periodu obratite pažnju I na nove dogovore, kao I na to da ne napravite veće propuste u radu. Od početka treće dekade otvara se prostor za napredovanje I promenu pozicije na bolje, ali I za finansijski “bum”.

Zdravlje

Planetarna podrška na vaš znak stoji, tako da je sigurno da ćete u zdravstvenom segmentu osetiti veliko olakšanje I prevazilaženje tegoba koje vas prate mesecima unazad. Ipak, još uvek nije vreme za opuštanje – vodite računa o imunitetu, koji je I na dalje prilično slab.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.