Ribe-Mesečni horoskop za septembar 2021.

Ljubav

Oni u emotivnim vezama I brakovima neka se “čvrsto drže” tokom ovog meseca…Naime, pomračenje Sunca dešava se u vašem polju ozbiljnih partnerstava I braka, a pomračenje Meseca u vašem polju ličnosti. Na samom početku septembra može doći do velikih problema u vašim emotivnim relacijama I više je nego izvesno da će se oni ponavljati, a ni vi ni partner nećete imati dovoljno snage da ih rešite. Optužbe će “leteti” I sa vaše I sa strane voljene osobe, a evidentno je da neće donositi rešenje, već će vas samo dodatno uvlačiti u problem. Tek od drugog dela meseca otvaraju se prve mogućnosti da vi I voljena osoba počnete da rešavate nagomilane loše situacije. Kada Merkur krene direktnim hodom, tokom treće dekade, komunikacija će početi da se popravlja I stvari smiruju….Što se slobodnih pripadnika znaka Riba tiče, vas sigurno do polovine meseca čekaju neki teži momenti. Očigledno je da postoje situacije sa kojima vi ne možete tako lako da izađete na kraj, možda je u pitanju usamljenost, a možda jednostavno ne možete ni na koji način da osvojite osobu koju želite. Reke suza će postati maltene standardne sve dok ne prođe pomračenje Meseca polovinom septembra. Od tog momenta vama slede neočekivani preokreti, okolnosti koje vam iznenada idu na ruku I više je nego izvesno da ćete se “podići” u kratkom roku. Treća dekada septembra je više nego dobra za ljubav. Načekali ste se, pa izvolite sada – uživajte u dešavanjima! Prilike vam idu kroz polje posla, preko izlazaka I društvenih mreža.

Posao

Septembar mesec testira vaše živce I u poslovnom segmentu. Saradnje I poslovna partnerstva će biti na velikom ispitu tokom prve dekade ovog perioda. Takođe, vaš odnos sa nadređenima se može jako pogoršati I evidentno je da ćete biti “stisnuti” I nekim kratkim rokovima, ali računajte I na to da će šefovi imati samo reči kritike za vas. Na sve ovo, vaša koncentracija I organizovanost je nikakva, pa su mogući propusti I greške, naročito što se tiče dogovora, poslovne komunikacije I papirologije. Polovinom meseca će vam verovatno izgledati kao da se sve oko vas urušava, što je naravno vrlo subjektivno gledište, a ostatak septembra će vam pokazati da se sve može srediti I brže nego što mislite. Vladar vašeg znaka, Jupiter, preći će u Vagu I vaše polje promena, kriza, novca od ugovora I njegov pravi uticaj ćete osetiti tek u drugom delu septembra. Pred Ribama su od tog perioda pozitivne promene, lako I brzo ćete se vratiti na stare poslovne pozicije, a pred vama će se otvoriti I šanse za poboljšanje finansijskog segmenta.

Zdravlje

Pripadnici starije generacije će u prvom delu meseca osetiti pogoršanje zdravstvenog segmenta. Psihički pritisak neće odgovarati ni mlađim Ribama, pa je neophodno da nađete vremena za opuštanje I relaksaciju. Poboljšanje prilika od drugog dela septembra.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.