Ribe-Mesečni horoskop za septembar 2022.

Pa drage moje Ribe, mislim da je došlo vreme da se opako zaljubite. Pomračenje Sunca se dešava tokom ovog meseca baš u vašem polju ozbiljnih partnerstava i to od strane Mladog Meseca koji je vladar vašeg polja ljubavi. Prosto rečeno – kada se pojavi ona prava osoba, razum se sklanja u stranu i ustupa mesto čistim emocijama. Ne brinite se i druga strana će reagovati isto tako i kod Riba generalno, bile one u emotivnoj vezi ili slobodne nastupa jedno vreme kada će sve ono vezano za ljubav biti na prvom mestu. A da li je moguće da nešto pokvari ove novoformirane idile ili da se umeša u vezu sa voljenom osobom koja kao da je tek sada krenula na pravi način? Pa, žao mi je što ću to reći – ali moguće je. Nesporazumi, pogrešno protumačene reči i postupci, sumnja, posesivnost, ljubomora – sve ovo se postavlja pred vašu sreću. Ne dozvolite da nešto stane između vas dvoje jer ćete bilo kakvo odvajanje doživeti kao tragediju i smak sveta. Na svu sreću, aspekti nisu toliko drastični tako da je više nego verovatno da ćete ipak u „hodu“ uspeti da rešite sve. Ipak, drugi deo meseca će vam povremeno pokidati svaki živac i zabosti nož sumnje u vaše ustreptalo srdašce. Čuvajte ono što imate. Što se bračnih odnosa tiče, tu možda i neće biti baš toliko idilično, ali daleko od toga da će biti loše. Poslednja nedelja vam je malo problematična jer ste tada i vi i bračni partner nervozniji i vrlo lako možete doći u konfrontaciju i sukob.

Posao

U prvom delu meseca više dobrih prilika se postavlja pred vas. Ne samo da se neki novi poslovi mogu pokrenuti preko noći, već bi i finansijski mogli dobro da se okoristite od svega ovog. Ne odbijajte ponuđeno, isplatiće vam se, pa čak i ako je to neka vrsta dodatnog poslovnog angažmana. Privatnicima je prvi deo septembra takođe bolji, mada ćete i u drugom uspevati da plivate solidno, samo ćete morati da čekate što se naplate potraživanja tiče. Kažu da Ribama nisu strani mutni poslovi i muljaže i ja ne mogu da ne primetim da i toga može biti, naročito na početku i pred kraj ovog meseca. Jedan savet – stoji da od ovoga možete zaraditi ali dobro vodite računa da na kraju vi ne ispadnete prevareni. Saturn u drugom delu septembra ulazi u vaše polje karijere i od tog trenutka će bacati kvadrat na vaš znak. Ne zaboravite da neke stvari više nećete moći da ostvarujete na brzinu, prilagodite se poslovnim okolnostima i ne očekujte previše. Od tog perioda mogu postati aktuelni i problemi sa papirologijom i ugovorima. Ako nekom pozajmljujete novac, tražite garancije za to.

Zdravlje

Ne zaboravite da ćete jedan duži vremenski period prvenstveno imati aktuelnu problematiku sa stomačnim delom. Ovde je potrebno i obratiti se lekaru a i u potpunosti promeniti navike kada je ishrana u pitanju. Takođe – vreme vam je da počnete više da se krećete, mnogo ste se usedeli.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.