Škorpija-Mesečni horoskop za avgust 2021.

Posao

Mlad Mesec u polju posla ukazuje na promenu, koja može biti planirana i željena, ali i neplanirana i u nevreme. Stoga budite oprezni tokom poslednje julske nedelje, posebno do 31. jula, do kada Merkur boravi u vašem polju karijere. Iskoristite njegov boravak da se dobro i detaljno dogovorite sa nadređenima šta i kako dalje. Nakon tog perioda ne bi trebalo da preduzimate nikakve promene, niti da pravite neke veće poslovne planove. Biće dovoljno da završite na vreme sve obaveze na dnevnom nivou. Zbog povećanih troškova, nezadovoljstvo prihodima se uvećava ulaskom Marsa u polje novca u kome je već Saturn koji dugoročno komplikuje stvari. Prisusvo drugog malefika dodatno otežava finansijsku situaciju i pitanja vezana za prihode, pa je neophodno da vodite računa o svakom dinaru. Ovo posebno važi za pripadnike znaka koji imaju privatni posao, ili koji su na nekoj odgovornoj poziciji i upravljaju tokovima novca.

Ljubav

Tokom ovog perioda, planeta Venera koja upravlja vašim poljem partnerstva, tranzitira iz Lava u znak Device, što u prevodu znači da posle filmskih ljubavnih avantura možete da očekujete monotonu svakodnevicu i sasvim “obične” veze. Morate da se pomirite sa tim. Vreme je da prestanete da idealizujete ljubav, da se spustite na zemlju i budete realniji. Ipak, ne bi bilo dobro da odmah počnete da preispitujete svoje veze i odnose sa suprotnim polom, jer u ovom periodu niste dovoljno objektivni pa ni vaši zaključci neće odražavati pravo stanje stvari. Nije vreme za radikalne rezove, zato sve važne odluke odložite za kasnije kako biste imali bolji uvid u kvalitet veze i svrhu dugog ili kratkog trajanja. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube u neku osobu iz okruženja koju već poznaju, a koju do sada nisu primećivali.

Zdravlje

Krvna slika i stanje organizma direktno su povezani, pa ako osećate malaksalost ili ste stalno iscrpljeni, obavezno prekontrolišite zdravstveno stanje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.