Škorpija-Mesečni horoskop za avgust 2022.

Opa….izgleda da su neke stvari počele lagano da dolaze na svoje mesto. Saturn u vašem znaku u prvim danima avgusta kreće direktno, što će generalno doneti da se vi bolje i rasterećenije osećate. Potom Mars, vladar polja ličnosti, prelazi u znak Lava, što znači da će vaša energija postati mnogo jača, da ćete biti puni samopouzdanja i optimizma. Kao šlag na tortu – Jupiter koji vlada vašim ljubavima ulazi u znak Device odakle će bacati jako dobar aspekt na vaš znak. Jedino što vam ne odgovara je što Venera ide retrogradnim hodom….ovo svakako donosi mešanje prošlosti u vaš život…pa dobro, ne može baš sve biti savršeno….Da pokušamo da složimo celu priču – u emotivnim vezama i brakovima sigurno je da situacija kreće na bolje. Vi i partner se sve više približavate jedno drugom, spremniji ste na kompromis i voljni da se potrudite da održite vaš odnos. Doduše, moguće je da ste postavili neke zahteve partneru i pokazali da dalje nećete trpeti neka njegova ponašanja. Porast strasti, što će svakako dobro uticati da se vaš dogovor „zapečati“ kako treba. Ne bih rekla da će slobodni baš biti spremni da se nešto jače obavežu tokom avgusta. Suviše se prilika otvara ispred vas pa je moguće da ćete malo lutati i samo uživati. No, i to je dobro posle suše koja vas je pratila u prethodnom periodu. Ne treba smetnuti sa uma i tu pustu prošlost koja nekako iznikne sama od sebe čim uspete da je zaboravite i potisnete. Očigledno je da je neko još uvek suviše duboko ukorenjen u vama. Pitanje je da li vredi truda, ali sigurno je da na poziv nećete moći da ne odgovorite…..

Posao

Dobro je, dobro je – bolje nego što ste očekivali. Još uvek ne shvatate da okovi polako počinju da se skidaju, ali kako bude tekao ovaj mesec to će vam postajati sve jasnije. Saturn je još uvek u vašem znaku, ali u direktnom hodu i kada tokom narednog meseca konačno izađe i vidite mu leđa – za jedan duži vremenski period dobijate oslobođenje od karmičkih stega. Jupiter (vladar vašeg polja posla i zarada) je ušao u polje šansi, prilika, prijatelja, veza, kontakata, ostvarenja želja – pa zar vam je potrebna jača podrška od ove? I vaš vladar ulazi u polje karijere, pozicije, koje je već krcato stelijumom planeta. Verovali vi meni ili ne – ovaj mesec označava preokret. Da se razumemo – nema magičnih poteza tipa – danas na dnu, sutra na vrhu. Ima samo zasluženog na konto svog truda koji ste u prethodnim godinama uložili. A verujem da jeste. Kako stoje finansije ovaj mesec? Pa….negde mora i da škripi. Izgleda da će baš ovde škripati. Ne vredi, ovde još uvek morate da izlazite iz bunara lagano. Ne brinite, izlaz je blizu….

Zdravlje

Dobili ste jednu mnogo potentniju i jaču energiju ulaskom vašeg vladara u znak Lava. No, ne treba zaboraviti da ovaj znak vlada i srcem i kičmom. Da li može biti problema na ovom polju? Svakako da može, zato i na dalje morate biti obazrivi i ako osetite neke tegobe – obratiti se lekaru.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.