Škorpija-Mesečni horoskop za februar 2022.

Ljubav: Ovo je jako interesantan mesec za ljubav, ljubavne afere, strasne priče kada ste vi Škorpije u pitanju. Posetićete mnoge skupove, zabave. Mogući su susreti koji će se pamtiti bez obzira da li ostajete dalje u kontaktu ili ne. Ovo je idealno vreme za većinu Škorpija, posebno onih koji preferiraju slobodnu ljubav. Sunce i Neptun zajedno, pa Mars i Venera i eto priča strasti, zavođenja, prevara, flerta, erotike na romantičan način. Bićete puni zavodljive energije, a pritom direktni da nećete dopustit da vam iko ugrabi ljubavni “plen”. Nezaboravne avanture su došle na red, a vi ćete se potrudite da vas partner zapamti zauvek.

Posao: Jupiter iz polja karijere i Urana u polju posla, pa još njihov lvrst zagrljaj “iznenadne sreće”, a Saturn vas iz kuće novca podržava da napravite dobre i temeljne korake. Ne samo u ovom mesecu, već ova godina koja vam nameće tempo uspona ka vrhu. Ovaj mesec je produktvniji za vas Škorpije. Pun je inicijative, pokreta, ali je dosta i napet. Stres će uglavnom dolaziti sa svih strana, pa će vam biti potrebno nekada se opustite. Borićete se sa izazovima, ali veće i teže borbe mogu biti ako funkcionišete na stari način. Ovo je vreme kada se trebate okretati novome.

Zdravlje: Uglavnom ste u dobroj formi. Trudite se da vam “baterije” budu pune. Ipak, neki momenti, posebno kraj ovog meseca ( nakon 20.februara ) doneće napetost i time jaku razdražljivost. Ne iznegavajte sredstva za smirenje. U tom periodu su moguće jake infekcije i upale.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.