Škorpija-Mesečni horoskop za januar 2021.

Ljubav: Prvih desetak dana ovog meseca još uvek ćete vući nervozu i napetost iz prethodnog perioda i biti skloni raspravama sa voljenom osobom. No, na svu sreću, ovo neće ni na koji drastičniji način ugroziti odnos u kome ste. Nastavak januara je za Škorpije više nego dobar jer se posle dužeg vremena ponovo osećate sigurnim u relacijama u kojima ste. U ovakvim okolnostima, vi lako ispoljavate ljubav, romantiku i bliskost prema partneru, a i on će umeti da uzvrati na pravi način. Mirno more pripadnicima vašeg znaka, bez obzira da li ste u dužim vezama ili bračnom odnosu. Znam da se neke Škorpije nadaju podizanju svog odnosa na viši nivo, ali mislim da je malo verovatno da će partner imati sluha sada za ove vaše potrebe. Ukoliko ste slobodni, moraćete da naučite da u prvoj dekadi meseca budete malo obazriviji u novim poznanstvima. Naime, ne razumeju baš svi vaš čudan smisao za humor, a ni energiju koja ume biti pomalo napadna i nasrtljiva, pa je moguće da neke emotivne prilike propustite zato što će se druga strana povući. Ako možete, budite opušteniji, a ako ne možete – pa, ko ne može da vas prihvati onakve kakvi jeste, nije mu ni mesto pored vas. No, bojim se da u drugoj i trećoj dekadi januara neće biti baš mnogo šansi za neku emotivnu kombinatoriku. Umesto da kukate što nikog zanimljivog nema na vidiku, posvetite se sebi. Taman imate dovoljno vremena za druženje i izlaske sa nekim ljudima sa kojima se odavno niste videli, a možete se posvetiti i nekoj fizičkoj aktivnosti koja bi vam itekako prijala.

Posao: Reći da ćete proći loše tokom januara, ne bi bilo istina… ali takođe je istina i da nećete ostvariti onoliko koliko ste planirali. Venera jeste u vašem polju posla i novca, ali njena konjukcija sa Saturnom i kvadrat sa Neptunom će vas donekle zablokirati i smanjiti vam prilive, a s druge strane – neke obaveze će doći na naplatu. Bićete malo neraspoloženi u prvom delu januara i često razmišljati na koji način da se izvučete iz ovoga i pokrenete poslovanje.

Drugi deo meseca je bolji, ali opet ne onoliko koliko je vama potrebno, pa je verovatno da ćete ovaj period završiti negde oko pozitivne nule. ipak i pored svega, sa vladarom vašeg znaka, Marsom, u polju ličnosti – umećete vi i ovo da prebrodite na pravi način. Angažovaćete se oko nekih dodatnih poslova i potražiti nove izvore prihoda, kao i nove poslovne saradnike, klijente. Sredinom meseca jedna šansa “na blic” će se otvoriti pred vama i ne oklevajte, prihvatite je. Moguće je da je ovo van svih vaših dosadašnjih poslovnih tokova, ali je bitno da vam donosi dobitak.

Zdravlje: U prvom delu meseca stres i nervoza, a tada ste skloni i povredama, pa budite oprezni – mogući su padovi, pa možete ugruvati kičmu ili istegnuti neki ligament. Takođe – ne preterujte sa hranom, jer su mogući problemi sa varenjem. Drugi deo meseca je potpuno drugačiji, vi se lično osećate jako dobro, a i zdravstveno stanje se drastično popravlja.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.