Škorpija-Mesečni horoskop za jul 2021.

Posao: Poslovno ćete biti stabilni tokom ovog meseca. Tačno je da niste preterano zadovoljni po pitanju novca, ali tako je danas kod mnogih. Važno je da ste vi uporni i da ne odustajete. Mišljenja sam da ćete tokom poslednje dve sedmice u mesecu imati prijatan razgovor sa nadređenima. Gledajte da ga iskoristite na pravi način. Ako niste u radnom odnosu, savet je da se ne zadovoljavate sitnicama. Mesec pred vama vam može doneti izuzetno kvalitetan posao i posao gde ćete pored dobre zarade imati mogućnost i da napredujete. Znate i sami kakvi ste i koliko možete, tako da iskoristite sve to na pravi način.

Ljubav: Opustili ste se malo i to je odlično videti. Tako i treba da radite. Uz nervozu i sumnje ne može biti dobro u braku. Prva polovina meseca vam može biti malo otežana, ali će zato druga polovina biti mnogo bolja. Ako ste slobodni, vidim mogućnost poznanstva sa osobom koja je izuzetno dominantna, ali i uspešna. U pitanju je neko koga ćete verovatno upoznati preko društvenih mreža. Približno je vaših godina, ali se može dogoditi i da je mlađi od vas. Jednu stvar ne zaboravite – sa tom osobi treba da budete opušteni i nemojte se inatiti.

Tako nešto vam sigurno ne bi tolerisao i jako brzo bi prekinuo komunikaciju sa vama.

Zdravlje: Vodite računa o hrani – mogući su stomačni problemi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.