Škorpija-Mesečni horoskop za jun 2021.

Ljubav

Ponašanje emotivnog ili bračnog partnera će vas više puta izbaciti iz takta tokom ovog meseca. Moguće je da ste malo nervozni zbog napetih situacija na poslu i ne možete da tolerišete da vam voljena osoba „zvoca“ i pridikuje oko nekih, vama nevažnih, sitnica. Možete smatrati da se partner ponaša infantilno i da ne shvata da vam je sada potreban mir, odmor i ljubav, a ne situacije koje dovode do rasprava i napetosti. Ako druga strana bude mudra, lako ćete ovo rešiti (i to najverovatnije u spavaćoj sobi gde će sve prštati od varnica) i ovaj mesec bi se još i mogao pokazati kao dosta dobar. Ako ništa drugo, poslednja dekada juna će smiriti situacije, uneti više ljubavi i razumevanja, a voljena osoba će biti spremna da vam pruži mnogo nežnosti i pažnje. Ako ste pak sami, pa – ono što želite je malo verovatno da ćete dobiti. Pogotovo ako već postoji osoba koja vam se dopada, a sa njom već duže vreme „klackate“ u nekoj nerešenoj relaciji – svesni ste da se dopadate jedno drugom, ali nikako da se desi nešto što će pokrenuti situaciju. Ako ne postoji niko ovog tipa, onda ste jedan od pripadnika ovog znaka koji će utehu u svojoj emotivnoj samoći tražiti u prolaznim flertovanjima i odnosima koji će biti neobaveznog, seksualnog tipa. Stvari će krenuti na bolje tek od poslednje dekade juna….

Posao

Držite se Škorpije – još ovaj mesec je vladar vašeg znaka Mars retrogradan, a jul započinjete potpuno novi, osnaženi i sa vulkanskom energijom! Zato sada stegnite zube i shvatite da je pred vama još jedan mesec obeležen borbom u poslovnom segmentu. Doduše, i vi ste nekako navikli da ne možete lako doći do ostvarenja svojih zacrtanih ciljeva i napredujete polako, ali sigurno. Napetih momenata će biti u finansijskom segmentu jer će očekivani prilivi kasniti, a vama stoji opterećenje dugovanja iz prethodnog perioda. Odredite prioritete i rešavajte jedan po jedan – sada samo tako možete uspeti. Dogovori i poslovna partnerstva će se pokazati kao stabilni, iako ćete povremeno imati lošiju komunikaciju sa ljudima sa kojima sarađujete. Progutajte neke reči, uzdržite se i napravite potrebne kompromise. Od treće dekade, vaši planovi će početi da se ostvaruju, a vi ćete moći da odahnete. Tokom celog perioda imaćete sreću kroz dodatne poslove, što će vam pomoći da finansijski izgurate ovaj mesec.

Zdravlje

Svesni ste da je gubitak energije preveliki, da nemate dovoljno vremena za opuštanje i odmor, a i konstantno ste pod stresom. Odlično je što uspevate da funkcionišete i u ovakvim okolnostima, ali bi stariji pripadnici znaka ipak trebali da obrate dodatno pažnju na stanje svog organizma.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.