Škorpija-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Ako poželite, možete u ovom mesecu naći baš onu pravu osobu za sebe. Ali neke uslove ćete morati da ispoštujete. Naime, itekako vam je sve otvoreno za ulazak u stabilan odnos, ali će on morati u nekoj svojoj početnoj fazi da bude sakriven od radoznalih očiju. Zašto? E, pa to već ne znam. Možda zato što ćete želeti da sačekate i vidite kako se sve ovo odvija i koliko ste vi i druga strana kompatibilni, da li se možete više vezati ili će sve ostati samo na nivou neobaveznog viđanja. Ili vi lično morate neke stvari da raščistite, da se oslobodite nekih „prilepaka“ od ranije i da se onda u potpunosti posvetite ovoj osobi. U novembru je itekako moguće da se više njih zainteresuje za vas (nije ni čudo, Sunce i Merkur u vašem znaku rade fantastično svoj posao) bićete seksipilniji nego inače i magnetski privlačiti suprotni pol. Odaberite mudro da biste sebi obezbedili stabilnu ljubavnu budućnost. Iako se Škorpijama otvaraju i mogućnosti za avanturu i neobavezan seks, suština je da sada želite nekoga na koga se možete osloniti, pa ćete uglavnom izbegavati osobe od kojih samo ovo možete da dobijete. Onima u emotivnim vezama i brakovima biće uglavnom dobro, osim poslednje dekade meseca koja vaše odnose može poremetiti. Voljenoj osobi tada možete zameriti mnogo toga, smatraćete da ne dobijate dovoljno pažnje, a mogu se probuditi i posesivnost i ljubomora.

Posao

Da bi situacija bila jasna – onaj nevaljali Saturn (priznajte da ste se navatali straha od njega) je u vašem polju posla i zarada, a njegov dispozitor je Jupiter u znaku Device i vašem polju šansi, prilika. Poenta je u sledećem – morate da radite teško, morate da radite istrajno, morate da radite puno. Ništa vam neće doći lako, ali će dolaziti i to non stop. Sunce i Merkur u vašem znaku vam tokom većeg dela novembra daju dodatnu snagu i energiju, sposobnost da napravite prave dogovore i popnete se još jednu stepenicu više. Ali, do sada ste i sami videli kako sve ovo u praksi izgleda. Drugima vaš uspeh i napredak izgleda kao da ste ga dobili preko noći, a samo vi znate šta iza svega toga stoji i koliko nakon radnog dana ostajete iscrpljeni i isceđeni. I neka vam ne bude žao. Tranzit vašeg vladara kroz znak Vage nije baš i neki, moraćete svoju oštricu da istupite i da se više okrenete prilagođavanju i diplomatiji (težak zadatak) ali sada ni ne možete uraditi ništa drugo nego prihvatiti nametnute okolnosti. Sve ćete vi to naplatiti, ne brinite se. Ovaj period nije nešto što će se završiti brzo, imate vremena za sve ono što želite.

Zdravlje

Venera i Mars u polju podsvesti definitivno nisu dobri po psihu jer vam donose povremeno upadanje u depresivna ili stresna stanja, ali govore i o tome da postoji određena zdravstvena problematika koju još uvek ne vidite ili ne želite da obratite pažnju na nju. Treća dekada meseca može doneti probleme sa pritiskom, ali i nagle padove imuniteta.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.