ŠTA SE KRIJE IZA DATUMA ROĐENJA? Mesec u kome ste se rodili otkriva kakva ste osoba!

Na vaše osobine utiče dan rođenja i zvezde koje kreiraju vašu sudbinu, ali o vama mnogo govori i mesec tokom kog ste se rodili.

JANUAR

Vas je vrlo lako povrediti, ali se brzo i oporavite jer ste sami sebi najbitniji. Često menjate stavove, ali ste uprkos svojoj mušičavosti poznati po velikodušnosti i ljubaznosti.

FEBRUAR

Vi ste veoma atraktivni, ali ujedno i nežno. Hrabri ste, neustrašivi i obožavate avanture. Međutim, iako ste brižni i ljubazni, vaša osećajnost ume da dovede do osvetoljubivosti.

MART

Ljubazni ste i vaše reči svi pamte i ponavljaju jer umete da doprete do ljudi svojim govorom. Prepuni ste ideja i vaš mozak neprestano radi. Osetljivi ste, skloni ste oklevanju i odlaganju neodložnih obaveza.

APRIL

Stidljivi ste i veoma rezervisani. Kad neko pomisli na vas, prva primisao uvek bude – tajnovitost. Iako ne volite da stavljate sebe u centar pažnje, iskreni ste i darežljivi.

MAJ

Iskreni ste i odani. Vaši prijatelji znaju da ste uvek tu za njih. Kada zacrtate nešto svim silama hrlite ka cilju jer je vaša odlučnost naveliko poznata. Imate dalekosežne vizije i lako utičete na ljude u svojoj okolini.

JUN

Prijatelji su vam nešto najvažnije u životu i volite da ih imate što više, jer su oni pravo bogatstvo. Često ste loše raspoloženi i loše ste naravi, ali kada ste okruženi pozitivnim ljudima vi se brzo odobrovoljite.

JUL

Za vas važi da ste prilično neozbiljni. Volite da stvarate prijatelje, ali ne volite bespotrebne stvari i ljude u svom životu. Ambiciozni ste, često vas zbog toga smatraju varalicom i prevarantom.

AVGUST

Bije vas glas da ste savršen ljubavnik. Volite da ukazujete drugima na greške i da kritikujete, ali svoje mane retko kad uviđate. Tihi ste, ali ste dobar govornik i umete da bude izuzetno zabavni.

SEPTEMBAR

Osećanja su vam najbitnija u životu. Vi ste uvek jako motivisani i vaša volja je snažna. Misli su vam izoštrene i često zbog takvog stava ljudima delujete ljutito. Volite pažnju i umete da je privučete.

OKTOBAR

Veoma ste inteligentni, ali to često koristite u pogrešne svrhe. Umete da promenite “priču” samo da biste došli do cilja. Uprkos tome, emotivni ste, nežni i velikodušni.

NOVEMBAR

Iskreni ste i vodite računa oosećanjima drugih u svojoj okolini. Taktični ste, prijateljski nastrojeni, ali ne volite da budete okruženi ljudima koji su neiskreni.

DECEMBAR

Vi ste tihi, ali imate liderske sposobnosti. Znate kako da utešite ljude, iako ste egoista. Sami sebi ste veoma važni i željni ste pohvala. Lako se naljutite, ali vaš duh je izvanredan.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.