Šta znači sanjati domaću živinu?

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Sanjati da vidite domaću živinu
Ako u snu vidite živinu, to simbolizuje blagostanje. Vi ste osoba koja sve radi za dobrobit članova porodice što oni umeju da cene. U vašoj kući vlada mir i harmonija koja vam daje podstrek da nastavite da se borite i da im pomažete najviše što možete.

Sanjati da kupujete domaću živinu
Ukoliko u snu kupujete domaću živinu, to znači da imate velike planove. Moguće je da ste sve osmislili, ali ne želite o tome da pričate da ne biste izbaksuzirali. Potrudićete se što pre da zamisli sprovedete u delo kako biste ostvarili dobre rezultate.

Sanjati da prodajete domaću živinu
Kada u snu prodajete domaću živinu, to označava promene. Verovatno ćete se zasititi posla koji radite, grada u kome živite, i sl. Odlučićete da započnete novo poglavlje u životu za šta će vam trebati vere i hrabrosti koja će vam pomoći da ne odustanete kada se pojave prepreke.
Sanjati da hranite domaću živinu
Ako u snu hranite domaću živinu, to ukazuje da ste odgovorni. Vi ste osoba koja na vreme završava sve svoje obaveze. Ništa ne ostavljate za sutra jer ste svesni da odlaganje nikuda ne vodi. Iako morate malo da se pomučite, uvek budete srećni jer ste ispoštovali i svoje i tuđe vreme.
Sanjati da gajite domaću živinu
Ukoliko u snu gajite domaću živinu, to poručuje da vaš posao nije preterano zahtevan. Moguće je da imate radno mesto na kome vam mnogi zavide. Verovatno biste negde drugde imali još bolje uslove, ali u ovom trenutku ste zadovoljni i ne želite ništa da menjate.

Sanjati da koljete domaću živinu
Kada u snu koljete domaću živinu, to upozorava na svađu. Može se desiti da ćete mešati prijateljstvo i posao što će imati veoma loš ishod. Između vas će doći do nesporazuma koji će pretiti da vas zavade pa bi bilo najbolje da raskinete partnerstvo.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili, prodali, hranili, gajili ili klali živinu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija živine
Živina obuhvata ptice koje se gaje kao domaće životinje.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.