Šta znači sanjati sneg

Ako ste videli sneg u svom snu on označava kočnice, neizražene emocije i osećanja frigidnosti. Potrebno je da se oslobodite i izrazite ove emocije i inhibicije. Alternativno, sneg znači da se osećate ravnodušno,usamljeno i zapostavljenu. Ako se sneg topi, onda nesvesno predlaže da se priznaju i oslobode emocije koje ste potisnuli. Vi morate da krenete u prevazilaženje svojih strahova i prepreka. Ako se vozite po snegu, onda to znači da treba da budete veoma oprezni u pristupu vašim pretpostavljenima i porodici.
Prljav sneg u snu, se odnosi na izgubljenu u nevinost, nečistote i poročnosti.Možda se u snu samo prisećate nekog dogadjaja ili situacije koje se na javi retko setite.

Ako sanjamo da gledamo kako sneg pada san predstavlja čist start i svežinu kao nove perspektive.To je pokazatelj duhovnog mira i spokoja.

Sanjati da se igrate u snegu ukazuje da morate da izdvojite neko vreme za zabavu i opuštanje. Alternativno, san znači da morate da iskoristite mogućnosti koje proizilaze; inače takve mogućnosti će nestati.

Ako tražite ili ste izgubili nešto u snegu sugeriše da se istražuje i pristupi neiskorišćenim potencijalima, sposobnostima i talentima.Još niste otkrilineki skriveni talenat i sposobnost u sebi. To takođe može da se odnosi na potrebu da se oprosti.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.