Šta znači sanjati visibabu?

Sanjati da vidite visibabu
Ako u snu vidite visibabu, to znači da ćete čuti vest koja će vas podstaći na dalje napore. Moguće je da će vas šef pohvaliti, da ćete izgubiti nekoliko kilograma, i sl. To će vas ohrabriti i daće vam snage da ostvarite ono što bi vas učinilo srećnim/om.

Sanjati da berete visibabe
Ukoliko u snu berete visibabe, to ukazuje da ćete se zaljubiti. Verovatno ćete konstantno razmišljati o osobi sa kojom ste, do skoro, bili u vezi. Shvatićete da vam mnogo više znači nego što ste mogli da pretpostavite i imaćete osećaj da ga/je varate svaki put kada pogledate nekog/neku drugog/drugu.

Sanjati da sadite visibabe
Kada u snu sadite visibabe, to poručuje da imate zanimljiv hobi. Moguće je da slobodno vreme provodite radeći ono što vas interesuje i ispunjava. Jedva čekate da završite sa obavezama i da se posvetite toj aktivnosti.

Sanjati visibabe zimi
Ako visibabe sanjate zimi, to označava samoću. Verovatno ste tužni jer voljena osoba ne pokazuje interesovanje za vas. Smatrate da vas olako shvata i da se ne trudi kao ranije. Često pokušavate da mu/joj kažete šta vam smeta, ali on/a vas uverava da preterujete i da se ništa nije promenilo.

Sanjati da nekome poklanjate visibabe
Ukoliko u snu poklanjate visibabe, to ukazuje da ćete pokušati nekoga da osvojite. Bićete veoma pažljivi i trudićete se da ostavite što jači utisak na dotičnu osobu. Dobro ćete razmisliti o svakoj reči i postupku jer nećete želeti da vas pogrešno shvati.
Sanjati da vama neko poklanja visibabe
Kada vam u snu neko poklanja visibabe, to implicira da ćete se posvađati sa voljenom osobom. Verovatno će vam naići loš period tokom kog nećete moći da pronađete zajednički jezik. Sve će vas nervirati i pravićete probleme tamo gde ih nema.
Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, brali, sadili, dobili ili poklonili nekome visibabe, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija visibabe
Visibaba je biljka iz porodice Amaryllidaceae.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.