Šta znači sanjati vreme?

Sanjati lepo vreme
Ako sanjate lepo vreme, to simbolizuje prijateljstvo. Moguće je da ćete se zbližiti sa osobom koju ste skoro upoznali. Imaćete brojne teme za razgovor i u njegovom/njenom društvu će vam biti prijatno. Skoro svaki dan ćete se viđati pa ćete postati nerazdvojni/e.

Sanjati ružno vreme
Ukoliko je u vašem snu ružno vreme, to upozorava da vam neko radi o glavi. Verovatno ste okruženi zlobnim ljudima koji jedva čekaju da drugima smeste sa ciljem da sebe uzdignu i pokažu u najboljem svetlu. Svoju sreću grade na tuđoj nesreći i ni od čega ne prezaju pa biste trebali da budete oprezni.

Sanjati da vam vreme brzo prolazi
Kada vam u snu vreme brzo prolazi, to poručuje da ništa ne stižete. Moguće je da imate previše obaveza i da sebi ne možete da priuštite da malo usporite i uživate u lepim stvarima koje vam se dešavaju. Stalno negde žurite i imate prezauzet raspored u koji ne možete da ubacite drage ljude i aktivnosti kojima volite da se bavite.

Sanjati da vam vreme sporo prolazi
Ako vam u snu vreme sporo prolazi, to implicira da se uzalud nadate. Vi ste osoba koja uvek čeka idealan trenutak da bi nešto započela. Planirate da vežbate od ponedeljka, da učite od sutra, da obučete omiljenu haljinu kada smršate, itd. Ne shvatate da morate odmah da se aktivirate, jer, u suprotnom, nikada nećete biti zadovoljni.

Sanjati da se vreme menja
Kada se u snu vreme menja, to znači da sa vama neko igra toplo-hladno igrice. Verovatno se radi o osobi koja ni sama ne zna šta hoće. U jednom trenutku vam se čini da vas voli najviše na svetu, dok se u drugom ponaša kao da ste stranci. Nećete još dugo moći to da trpite pa ćete mu/joj postaviti ultimatum da se promeni ili ćete ga/je napustiti.
Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko je vreme skoro bilo lepo, ružno ili promenljivo, to je sigurno ostavilo utisak na vas.
Definicija vremena
Vreme je nepovratni sled koji se proteže prema nazad i prema napred. Takođe se definiše kao trenutno stanje atmosfere na nekom prostoru.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.