Šta znači sanjati zagrljaj?

Sanjati da ste zagrlili prijatelja/prijateljicu
Ako ste u snu zagrlili prijatelja/prijateljicu, to upozorava na nesreću. Moguće je da će mu/joj biti potrebna vaša podrška jer će se suočiti sa problemima koji će ga/je slomiti. Trudićete se da mu/joj posvetite što više vremena i da ga ohrabrite kako bi se izborio sa iskušenjima koja su ga snašla.

Sanjati da ste zagrlili voljenu osobu
Ukoliko u snu zagrlite voljenu osobu, to simbolizuje blagostanje. Verovatno ste ranije birali pogrešne partnere/partnerke pa ste svesni koliko vam je ova veza dragocena i spremni ste da se za nju borite. Verujete da ste pronašli srodnu dušu sa kojom želite da provedete ceo život i da osnujete porodicu.

Sanjati da ste zagrlili nepoznatu osobu
Kada u snu zagrlite nepoznatu osobu, to implicira da vam je neko neveran. Moguće je da ćete saznati da partner/ka nije iskren prema vama. To će vas povrediti i želećete da mu/joj se osvetite. Ipak ćete se na vreme predomisliti i odlučiti da ne uradite nešto zbog čega biste se kajali.
Sanjati da ste zagrlili dete
Ako u snu zagrlite dete, to ukazuje da ste nekome potrebni. Verovatno se radi o mlađoj osobi koja vas smatra svojim uzorom. Zbog nje/ga se trudite da budete jaki i da mu/joj pružite primer na koji treba da se ugleda. Odgovorni ste za njega/nju pa ne želite da uradite nešto zbog čega bi vas se stideo/la.
Sanjati da je vas neko zagrlio
Kada u snu vas neko zagrli, to označava tugu. Moguće je da niste preboleli osobu sa kojom ste nekada bili u vezi. Voleli biste da ga/je ponovo vidite, ali znate da to nikuda ne vodi. Tešite se mišlju da ćete tek upoznati ljubav vašeg života, ali shvatate da je problem u vama i da još uvek niste spremni da idete dalje.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro nekoga zagrlili, ili je vas neko zagrlio, to je sigurno ostavilo jak utisak.

Definicija zagrljaja
Zagrljaj je radnja u kojoj dve osobe drže jedna drugu rukama za vrat, leđa, itd.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.