Šta znači sanjati zasedu?

Sanjati zasedu
Ako u snu vidite zasedu, to upozorava na štetu u poslu. Može se desiti da ćete imati manjak u pazaru ili neku neprijatnu situaciju koja će se loše po vas završiti. Bez obzira da li će to biti vaša krivica, nadređeni će vas opomenuti pa ćete morati da budete oprezniji nego ranije.

Sanjati da vas je neko napao iz zasede
Ukoliko vas u snu neko napadne iz zasede, to znači da su se neprijatelji urotili protiv vas. Moguće je da vas kolege ne vole i da će sve uraditi kako bi vas naterali da date otkaz. Svesni ste šta se oko vas dešava i spremni ste da im se suprotstavite pa ćete videti ko će duže izdržati.

Sanjati da ste vi nekoga napali iz zasede
Kada u snu vi nekoga napadnete iz zasede, to poručuje da ćete urazumiti dotičnu osobu. Verovatno neće hteti da vas sasluša pa ćete učiniti nešto zbog čega će promeniti mišljenje. U početku će se ljutiti na vas, ali kasniće vam biti zahvalan/zahvalna.

Sanjati da ste čekali u zasedi
Ako ste u snu čekali u zasedi, to implicira da ste osvetoljubivi. Vi ste osoba koja pamti svaku uvredu i popreki pogled pa se trudite da nikome ne ostanete dužni. U stanju ste da se pretvarate da ste oprostili onome ko vas je povredio, ali kada najmanje očekuje, vratite mu milo za drago.
Sanjati da vas neko čeka u zasedi
Ukoliko u snu vas neko čeka u zasedi, to znači da dugujete novac. Moguće je da ste uzeli pozajmicu koju još uvek niste vratili. Stalno vam nešto iskrsne pa nikako da ispunite dogovor. Vaše ponašanje će naterati poverioca da milom ili silom povrati ono što mu pripada.
Sanjati da ste pali u zasedu
Kada u snu padnete u zasedu, to implicira da ćete nepromišljeno postupiti. Verovatno ćete biti nervozni pa ćete reći nešto što će povrediti blisku osobu. Moraćete da naučite da se kontrolišete jer niko nije dužan da trpi vaše izlive besa.

Sanjati da je neko upao u zasedu
Ako je u snu neko upao u zasedu, to poručuje da ćete postići ono što želite. Moguće je da ćete nekoga isprovocirati kako bi vam otkrio/la tajnu koja vas zanima. To saznanje vam se neće naročito dopasti pa ćete shvatiti da je za vas bolje da ne budete toliko radoznali.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko vas je skoro neko čekao ili napao iz zasede, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija zasede
Zaseda je tajni zaklon gde se čekaju neprijatelji.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.