Strelac-Mesečni horoskop za avgust 2021.

Posao

Jupiter u vašem polju karijere uz planetu Merkur koji mu se pridružuje 31. jula pospešiće aktuelna poslovna dešavanja, a vaše ideje i planovi o kojima već duže razmišljate, počeće da se ostvaruju. Istovremeno, zahvaljujući Marsu u znaku Škorpije, do 5. avgusta, uspećete da za kratko vreme sve neophodne promene kako bi unapredili način poslovanja, ali i status. Da bi se sve odvijalo po planu, bitno je da željene promene budu realne i efektne. U suprotnom, situacija bi mogla da se zakomplikuje i da prouzrokuje dodatne nevolje. Stelijum u polju koje označava inostranstvo ukazuje na potrebu da se posao fokusira u tom pravcu, a najbolje bi bilo da se odvija u oba smera. Nakon 13. avgusta, Saturn koji vas je u mnogome kočio svojim retrogradnim kretanjem, konačno kreće direktno, što će vam doneti nove povoljne prilike da postignete stvari koje su vam doskoro stalno izmicale uprkos trudu i zalaganju.

Ljubav

Planeta Merkur, vladar vašeg sedmog polja, tokom avgusta zajedno sa Venerom u polju posla skreće pažnju sa radnih obaveza u pravcu neke osobe koja vam je interesantna već duže vreme. Pazite samo da ne pomešate poslovnu ljubaznost sa nekim signalima koje očekujete. Situacija bi mogla da bude veoma komplikovana ukoliko je u pitanju neko sa kim radite zajedno ili u istoj ustanovi. Venera je znaku Devici je u padu, pa dobro otvorite oči i ne zalećite se na prvu loptu. Ne mešajte posao i emocije radi avanture da se ne biste posle gorko kajali. Mislite na svoju reputaciju. Ako se ipak upustite u vezu i ubrzo shvatite da to nije ono što ste očekivali, bolje je da na vreme prekinete nego da forsirate stvari na svoju štetu.

Zdravlje

Mogući problemi sa kostima, zglobovima, tetivama i ekstremitetima. Čuvajte se fizičkih povreda, posebno ako ih je u skorije vreme već bilo.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.