Strelac-Mesečni horoskop za januar 2022.

Ljubav: Lični život vam daje nadahnuće i posebno razgovor koji ste obavili sa voljenom osobom u četiri oka. Došli ste do nekih saznanja i iznenadili se, ali je najbitinije da ćete zajedničkim snagama da se izborite za svoje mesto u vašem zajedničkom životu. Oni slobodni su zainteresovali jednu osobu koja je na „istoj talasnoj dužini“ , tako da predstoje prelepi moment. Budite iskreni od početka i sve će ići svojim tokom.

Posao: Da li ste još uvek fazi sređivanja utisaka ili ste spremni na novu fazu kada je vaš posao u pitanju. Dobre vesti iz inostranstva će vas pokrenuti i dati vam pravo usmerenje. Ono čega morate biti svesni jeste da za sve je potrebno vreme i da svaka žurba i jurnjava može stvoriti niz nepotrebnih problema. Već kako ulazite u treću nedelju januara, na kratko će vas uhvatiti briga oko novca koji ste istrošili preko mere. Ipak novac pristiže, pa makar u delovima. Možete biti bez straha. Oni koji čekaju priznanje za postignuti rad, mogu ga dočekati već nakon 23.januara.

Zdravlje: Povećano nezadovoljstvo i nervoza. Moguće prehlade ili problemi sa obstruktivnim bronhitisom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.