Strelac-Mesečni horoskop za jul 2021.

Posao: Na poslu će vam biti malo lakše nego proteklog meseca. Energija vam je jača i samim tim ćete lakše obavljati poslovne zadatke. Teško vam je i dalje. Nemate previše vere u sebe, ali ste jači i važno je da ide na bolje.

Ako ne radite, gledajte da se postavite na način da ponovo pokušate u bivšoj firmi. Tamo biste mogli ponovo da se zaposlite, ali i da ostanete. Razumem da se možda pitate zašto baš tamo, ali jednostavno – tako bi bilo najbolje rešenje. Stupite u kontakt sa bivšim poslodavcem u drugoj trećini meseca. Pozovite ga i jednostavno recite da želite da se vratite.

Ljubav: Nekako ste se dosta povukli u sebe. To je naglo nastupilo. Ne znam zašto to činite, ali ono šta vam mogu reći je to da ćete tokom poslednje sedmice u mesecu biti boljeg raspoloženja i da će se popraviti situacija u braku. Ako ste slobodni, ne vidim vam neku kvalitetnu vezu. Preko rođaka biste mogli da upoznate jednu osobu i da počnete vezu, ali ćete brzo shvatiti da to zapravo ne vodi ničemu. Imaćete osećaj da je sve u redu i da vam se fizički dopada, ali iz nekog razloga to nije to to i zato se kraj te osobe nećete zadržavati dugo. Svakako je savet da sebe ni na šta ne prisiljavate, već slušajte srce i učinite onako kako ono i želi.

Zdravlje: Izuzetno ste nervozni a slabo se krećete. Vi morate da se krećete što više kako bi vam stanje bilo bolje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.